VIL DU VÆRE MED NESTE ÅR? Send inn søknad nå, så kan det hende du blir med på Farmen 2018. Foto: TV 2
VIL DU VÆRE MED NESTE ÅR? Send inn søknad nå, så kan det hende du blir med på Farmen 2018. Foto: TV 2

Vil du være med på neste sesong av Farmen? Meld deg på nå!

Nå kan du søke om å bli med på Farmen 2018.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Etter elleve intense og spennende uker, er årets sesong av Farmen i ferd med å gå mot slutten.

For årets deltakere er oppholdet i 1917 straks over – men nå kan det være din tur til å være med på realityserien! Så dersom du har en liten Farmen-drøm i magen, er det bare én ting å gjøre:

MELD DEG PÅ HER.

Lurt å være tidlig ute

– Vi begynner med blanke ark, og det er veldig lurt å være tidlig ute. Vi begynner nemlig å vurdere søknadene fortløpende. Så nå er det bare å brette opp ermene og sende inn søknaden sin! sier programleder Gaute Grøtta Grav.

– Dersom du har søkt før, er det bare å søke igjen. For eksempel hadde Karianne Amlie Whalstrøm (26) søkt to ganger før, og i år fikk hun være med. Det er fordi man skal passe inn i mixen av personer på gården. I år var hennes år, sier Grøtta Grav.

– Hvorfor bør man melde seg på?

– Først og fremst for å få oppleve et så stort eventyr som det Farmen er. Det er noe de færreste får oppleve. Dette er ingen liten helgetur, dette er den ekte pakka. Det er en opplevelse for livet, sier Grøtta Grav.

Finn et mål du vil oppnå

– Det kan også være fordi du har et mål du vil oppnå: Det kan være å gå ned i vekt, det kan være å leve uten teknologiske virkemidler eller noe som er viktig for deg, sier Grøtta Grav.

Som kjent hadde årets deltaker Tom Evensen (42) en ekstrem mørkredsel som han ville overkomme, Geir Magne Haukås (47) hadde fem klare mål for Farmen-oppholdet, og Camilla Cox Barfot (31) hadde et mål om å få de andre til å ikke spise så mye kjøtt.

Gautes fem tips til en god søknad

1. Vær dønn ærlig. Det er lurt å skille seg ut fra mengden – A4 er kjedelig.

2. Legg ved ærlige bilder som gjenspeiler personligheten din. Dette handler ikke om at du skal være vakker. Ta gjerne bilder hjemme, i dine naturlige omgivelser, istedenfor å legge ved bilder fra Syden. Vi vil ha bilder i helfigur og nært.

3. Det er ingen ulempe å vise at du har svakheter. Det du kanskje ser på som en svakhet, kan være en styrke for oss.

4. Skriv heller litt for mye enn litt for lite. Og skriv det første som faller deg inn – ikke tenk på hva vi er ute etter.

5. Sett deg gjerne et mål for oppholdet – det kan være stort eller lite.

Det er ingen grunn til å nøle: MELD DEG PÅ HER.