kristin ble dumpet av jakten-rolf:

– Jeg så lyst på fremtiden med Rolf

Jakten-bonden Rolf Gjølstad (63) fikk ikke de rette følelsene for frieren Kristin og dumpet henne.

I kveldens episode av Jakten på kjærligheten reiser Jakten-Rolf hjem til Kristin for å ta en oppklarende prat etter to dager til ettertanke.

Gråt på date

Etter den vanskelige daten på Operaen med Kristin i forrige uke har ventetiden vært lang.

Kristin hadde et håp om at Rolf bare trengte litt tid og at han hadde lyst til å satse videre. Hun forstod det slik at han trengte mer tid enn hva hun måtte ha.

– Jeg har brukt litt tid, men gjennom de to dagene har jeg skjønt at jeg ikke er der jeg skal være rent følelsesmessig og det er jeg ikke, forklarte Rolf til Kristin i programmet.

Deretter var det hele slutt og Kristin hørte aldri noe mer fra Jakten-bonden.

Fra tenkepause til dumping

Kristin hadde ikke forventet å bli dumpet på denne måten. Hun syntes det var trist og likte Rolf veldig godt. At han trengte noen dagers tenkepause respekterte hun.

– Spenningen i magen var der, men jeg prøvde å forberede meg selv på at det kunne slå ut begge veier. Jeg syntes det var trist at han lukket seg og at han kunne gitt det mer tid. Jeg var meg selv og tror ikke jeg gjorde noe som skulle få Rolf til å trekke seg. Så jeg tror ikke jeg kunne gjort ting anderledes, sier Kristin til TV 2.

Bettatt av Rolf

Kristin synes det er trist at de to ikke fikk sjansen til å bli bedre kjent og reise på tur sammen, slik de tre andre parene i årets Jakten på kjærligheten gjorde.

Helt fra første stund hun så Jakten-bonden på TV var hun bettatt.

– Jeg ble betatt av Rolf helt siden jeg så han på presentasjonen av bøndene rundt påsketider. Jeg tenkte at her er en mann med mange av de kvalitene jeg ser etter. Og da jeg møtte han ble ikke det noe dårligere, men noen små justeringer måtte til, sier hun.

– En stødig kar

Hun hadde sommerfugler i magen og var ordentlig bettatt av Rolf helt inn mot besøket da han kom hjem til henne og rundet det hele av.

– På slutten hadde jeg sommerfugler og var ordentlig betatt av Rolf. Han var en stødig kar med godt smil og glimt i øyet. Jeg tenkte at han var klar for en kjæreste. Han er i jobb, glad i livet, lyst å reise og glad i mat, dette var en bra match tenkte jeg. Det jeg husker best var da vi var utenfor Galleri F15 da vi malte sammen. Han slappet av og det var skikkelig romantiskt. Det var vin og kyssing og vi malte et bilde sammen, og det var et flott øyeblikk, forteller Kristin til TV 2.

Singel

Kristin har ikke gitt opp troen på kjærligheten og er klar for å jakte videre. Hun har har et samboerskap, et ekteskap og et kjæresteforhold bak seg.

– Jeg venter forstatt på min bedre halvdel til tross for at jeg har hatt fine forhold underveis. Jeg er singel og har selvfølgelig lyst å møte den rette. Nå er jeg ferdig med å date på TV, så nå er det bare å ta kontakt, avslutter Kristin.