NYE BLOGGERNE-PROFILER: Julianne «Pilotfrue» Nygård (27) og ektemannen Ulrik Kvalheim Nygård (37), samt Jørgine «Funkygine» Massa Vasstrand (27).
NYE BLOGGERNE-PROFILER: Julianne «Pilotfrue» Nygård (27) og ektemannen Ulrik Kvalheim Nygård (37), samt Jørgine «Funkygine» Massa Vasstrand (27). Foto: Privat.

Julianne (27), Ulrik (37) og Jørgine (27) er de nye «Bloggerne»-profilene

Det blir både gjensyn med gamle kjente og nye ansikter når «Bloggerne» er tilbake med sin åttende sesong.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I den åttende sesongen av dokuserien «Bloggerne» dukker det opp tre nye profiler:

TV-kameraene skal følge Julianne Nygård (27), som blogger under navnet «Pilotfrue», og ektemannen Ulrik Kvalheim Nygård (37).

Treningsblogger Jørgine Massa Vasstrand (27), som folk flest kjenner som «Funkygine», er også en ny «Bloggerne»-profil.

Utfordringer

Julianne har blogget i litt over tre år. I løpet av det siste året har leserne fått et innblikk i hennes og Ulriks ønske om å få barn.

I «Bloggerne» vil TV-seerne få følge ekteparets hverdag og utfordringer som ufrivillige barnløse, heter det i en pressemelding.

– Vi deler den vanskeligste tiden i forholdet vårt som er veien til å bli foreldre. Jeg tror og håper at mange kan finne en stor trøst i at vi er såpass åpne om hele prosessen, sier Julianne til TV 2.

Babydrøm

Ekteparet har delt både gleder og sorger med bloggleserne. I februar ble Julianne gravid etter deres andre prøverørsforsøk, men etter kort tid spontanaborterte hun. Paret vil derimot ikke gi opp, og tidligere i høst gjennomførte de sitt fjerde prøverørsforsøk.

– I «Bloggerne» deler vi alt om babydrømmen enda nærere enn før, sier Julianne.

27-åringen håper at hennes lesere vil bli bedre kjent med henne gjennom «Bloggerne».

– Jeg håper at jeg blir oppfattet som den jordnære jenta jeg egentlig er, som det er vanskelig å få frem gjennom bare tekst og bilder på bloggen, sier hun.

For Julianne har det vært viktig at ektemannen Ulrik også er med på TV-prosjektet.

– Da jeg fikk spørsmålet om å være med på «Bloggerne», var det første jeg tenkte: «Håper Ulrik vil være med». Dette hadde aldri latt seg gjennomføre om ikke han ville være med på grunn av det vi deler. Han er jo en like stor del av alt. Derfor er jeg veldig glad for at han sa ja, sier Julianne.

Treningsblogger

Jørgine er Norges største treningsblogger. I «Bloggerne» følges Jørgine, hennes to barn og ektemannen Morten Sundli (27), og TV-seerne får være med i kulissene i deres bryllup.

– Det blir både spennende og nervepirrende på en gang. Noe av det vi deler er den magiske bryllupsdagen vår, og det gleder jeg meg veldig til å se, sier Jørgine i pressemeldingen.

Dette er ikke første gang Jørgine blir å se på TV-skjermen. I 2015 deltok hun i NRK-realityserien «Norges tøffeste».

Gjensyn

I den nye sesongen vender også seks av de gamle profilene tilbake.

Seerne får gjensyn med både Marna «Komikerfrue» Haugen Burøe (36) og Ørjan Burøe (43), Anna «Mamma til Michelle» Rasmussen (21), Kristine Ullebø (20), Anniken «Annijor» Jørgensen (21) og Anne-Brith Davidsen (42).

«Bloggerne» tar opp tråden der det sluttet sist, heter det i en pressemelding.

Dokuserien vil følge opp ubesvarte spørsmål rundt Kristine og Anniken sine forhold. Anne-Brith har hatt en pause fra menn, men hun er nå klar for å ta opp datingen igjen.

TV-kameraene følger Anna som flytter til Oslo for å følge dansedrømmen sin i «Skal vi danse», og man får se at hun trekker seg – og at Marna stepper inn som erstatter. Samtidig er Ørjan aktuell med en ny turné og må ta ansvaret på hjemmebane.

Den åttende sesongen av «Bloggerne», som skal bestå av 20 episoder, får premiere på TV 2 Livsstil og TV 2 Sumo våren 2018.

Se alle de tidligere sesongene av «Bloggerne» på TV 2 Sumo.