jakten-daten endte i tårer:

– Jeg likte ikke at Kristin begynte å gråte

Jakten-paret sliter med å etablere et forhold, men håper og tror de kan finne kjærligheten sammen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I kveldens episode av Jakten på kjærligheten reiste Rolf Gjølstad (63) hjem til sin utkårede frier Kristin (51), og traff henne på hjemmebane hvor de skulle bli bedre kjent.

Kristin inviterte til en lunsjdate på Operaen i Oslo, men stevnemøtet ble ikke like romantisk som planlagt.

– Hvor er vi om en måned?, spurte Kristin Rolf i programmet.

– Da vet jeg litt mer om meg selv. Jeg er litt treg og nå går jeg inn i en tid hvor jeg er i «jordbruksboblen» min, og da kan jeg virke både uinteressert, uinspirert og egoist. Jeg trenger å bruke litt tid og er ikke hodestups forelsket, men vær tålmodig, så er det ikke umulig at jeg kommer dit, svarer Rolf.

Gråt på date

Kristin synes svaret var svært uromantisk og begynte å gråte. Rolf ble selv lei seg, og syntes situasjonen var ubehagelig.

– Det var ubehagelig når Kristin begynte å gråte, og at hun ble trist og lei seg. Kristin har flotte egenskaper og er ei trivelig dame, men jeg er usikker og trenger tid, sier Rolf til TV 2.

Kristin på sin side har opplevd Rolf som en type som har mye å gi i et forhold. Men spørsmålet til Kristin er om Rolf vil ha kjærlighet inn i livet sitt.

JAKTEN-PAR: Kornbonden Rolf Gjølstad sammen med frieren Kristin hjemme på gården i Vestby. Foto: Geir Egil Skog/TV 2
JAKTEN-PAR: Kornbonden Rolf Gjølstad sammen med frieren Kristin hjemme på gården i Vestby. Foto: Geir Egil Skog/TV 2

– Vi er alle forskjellige som mennesker, og andre må bruke mer tid. Sånn er det ihvertfall med meg, når jeg ikke er sikker med en gang. Jeg liker å være ærlig, sier Rolf til TV 2.

– Trenger mer tid

Etter å ha summet seg litt gikk praten videre for Jakten-paret. Kristin er villig til å gi Rolf tid, og synes han er verdt å vente på. Det samme synes Rolf.

– Jeg vil at dette skal funke, for det er såpass mye som jeg synes er fantastisk bra med Kristin. Jeg tror også at jeg trenger det selv, å ha et stabilt forhold til en flott dame, avslutter Rolf.

Se Jakten på kjærligheten på TV 2 mandager klokken 20.00. Du kan se alle episodene når du vil på TV 2 Sumo.