Slik lager du en deilig treretters til julaften

Østers, juleribbe og grytegrøt står på menyen til TV 2s julekokk Tina Marie Dingsøyr Vik.

Anders Baasmo Christiansen fikk servert juleribbe med medisterkaker og pølse, hjemmelaget surkål med eple, gulrot, brokkoli og sjysaus. Foto: Julenatt hos Prøysen/TV 2
Anders Baasmo Christiansen fikk servert juleribbe med medisterkaker og pølse, hjemmelaget surkål med eple, gulrot, brokkoli og sjysaus. Foto: Julenatt hos Prøysen/TV 2

Hver lørdag frem mot jul inviterer Guri Solberg gjester til Prøysenhuset på Ringsaker.Kveldens gjest er Anders Baasmo Christiansen, som blir servert den klassiske pinnekjøtt-tallerkenen.Se Julenatt hos Prøysen på TV 2 lørdag klokka 20.00.Oppskriftene finner du her:Østers med soya, varme krydder, granateple og koriander.12 østers (beregn 3 østers per pe