Jakten-frieren Maria:

– En ubeskrivelig følelse å være så forelska i Erik

Jakten-Erik har funnet tonen med frieren Maria Bjørndal og er svært forelsket. Vennene til Maria omtaler det som en fjortisforelskelse. Sniktitt på episode 12 her!

I kveldens Jakten på kjærligheten skal Erik Grytnes (38) bli bedre kjent med sin utkårede frier, Maria Bjørndal (35). Han reiser og besøker henne hjemme i Oslo der hun bor. I tillegg får han et hyggelig møte med vennene hennes i Horten.

Se en smakebit av kveldens episode i videoen i toppen av saken.

Fjortisforelskelse

Møte med vennegjengen til Maria syntes Erik var veldig gøy. Vennene til Maria ble svært begeistret over hvor forelsket Jakten-paret er, og det smittet over på gjengen. De mente at Erik og Maria er like forelsket som et fjortispar.

VENNETREFF: Maria Bjørndal viste frem Jakten-Erik til vennegjengen hjemme i Horten. Foto: TV 2
VENNETREFF: Maria Bjørndal viste frem Jakten-Erik til vennegjengen hjemme i Horten. Foto: TV 2

– Veldig hyggelig å smitte forelskelse over på par som har vært sammen en stund. Det kan jo trenges! Forelskelsen til Maria er veldig intens og sterk. Da blir jeg veldig fnisete og oppfører meg generelt som en fjortis, så ja, det har vært som en fjortisforelskelse, sier Erik til TV 2.

– Forelsket helt ned i tærne

Maria er fra Horten og møtet med vennegjengen skjedde på hjemmebane i kystbyen i Vestfold. Hun syntes også det var stas at deres forelskelse smittet over på venneparene og at de tok imot Erik med åpne armer.

– Jeg blir mer og mer forelsket i Erik for hver dag og uke som går. Det er en ubeskrivelig følelse å være så forelska i Erik. Han gjør meg så utrolig glad og jeg kjenner en varm følelse helt ned i tærne hver gang vi er sammen. Jeg klarer ikke la vær å kysse med han, avslutter Maria.

Se Jakten på kjærligheten på TV 2 mandager klokken 20.00. Du kan se alle episodene når du vil på TV 2 Sumo.