Den norskættede modellen Christine «Chrissy» Teigen og artisten John Legend blir foreldre igjen, det avslører Teigen selv på Instagram.

Ekteparet har fra før datteren Luna Simone.

I en video publisert ved midnatt norsk tid, filmer Teigen lille Luna og spør hva som er inne i magen.

– Baby, svarer datteren.

Teigen og Legend har vært åpne om at de over lengre tid har hatt vansker med å bli gravide.

– Vi er heldige som lever i en tid der vi kan tenke på andre måter. IVF-behandlingen (in vitro fertilisering) ga oss Luna og forhåpentligvis vil det bringe oss flere fantastiske barn, sa Legend til Cosmopolitan Magazine i august i år.

it's john's!

Et innlegg delt av chrissy teigen (@chrissyteigen)

Halvt norsk

Teigens far har norske foreldre, men er født i USA. Moren er fra Thailand.

Da Teigen gjestet det amerikanske talkshowet «Late show med Stephen Colbert» i fjor, brakte programlederen Stephen Colbert (51) opp hennes norske bakgrunn.

– Du er halvt norsk og halvt thailandsk. Som en person med blandet opphav: Synes du at nordmenn er godt nok representert på Oscar-utdelingen?, spurte Colbert, til latter fra publikum.

– Jeg er glad for at du brakte det på banen. Jeg og Jahn Teigen, som er den mest berømte nordmannen, har snakket om at vi er underrepresenterte, svarte Chrissy lattermildt.

– Hvem er han?, spurte Colbert.

– Han er en musiker. Men det er alt. Jeg har googlet det tidligere, og det er ikke mange nordmenn som vi kjenner til, svarte Chrissy.

Aldri vært i Norge

Da TV 2 møtte Chrissy på den røde løperen i Hollywood for tre år siden, avslørte hun at hun aldri har vært i Norge.

– Jeg har lyst til å undersøke familiehistorien min. Jeg vet mye om Thailand, som er min andre halvdel, men ikke så mye om Norge, sa Chrissy til TV 2 da.

Chrissy slo for alvor gjennom som modell da hun prydet forsiden til Sports Illustrated i 2010. Siden den tid har hun gjort utallige modelloppdrag.

Supermodellen og sangstjernen giftet seg i Italia i 2013. Legends suksesslåt «All of me» ble skrevet til kona, og sangfuglen fremførte låta i bryllupet deres