Kim Kardashian forsnakket seg på talkshow – avslørte stor nyhet

Verdensstjernen avslørte babyens kjønn hos Ellen DeGeneres.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Realitystjernen Kim Kardashian (37) gjestet nylig talkshowet til Ellen DeGeneres.

I september kom nyheten om at 37-åringen og artisten Kanye West venter sitt tredje barn. Ekteparet har to barn fra før, datteren North (4) og sønnen Saint West (1).

Se avsløringen i videoen øverst i saken.

Kjendisparet bruker en surrogatmor, fordi legene har rådet henne til å ikke gjennomgå en ny fødsel da det i de to foregående har oppstått komplikasjoner.

Kardashian har tidligere hatt fastvokst morkake, noe som kan føre til livstruende blødning under fødsel.

Babynyhet

Under intervjuet forteller Kardashian at familien nylig holdt en såkalt babyshower for henne, og at datteren North åpnet alle gavene.

– Hun sa: «Mamma, siden lillesøster ikke er her, så tror jeg at jeg trenger alle lekene hennes på mitt rom. Så kan jeg leke med dem og passe på at de er klare for lillesøster», sa Kardashian og avslørte dermed at paret venter en liten jentebaby.S

Videre forteller hun at de fortsatt ikke har funnet noe navn til den lille jenta, men at datteren North har hengt seg opp i navnet Star West – noe mor Kardashian ikke synes er like flott.

Babyboom

Kim Kardashian er ikke den eneste Kardashian-søsteren som venter barn. Uken etter at hun slapp surrogat-nyheten, ble det kjent at også Khloe Kardashian (33) venter barn samme med basketballspilleren Tristan Thompson (26).

Samme måned kom nyheten om at den yngste søsteren i familien, Kylie Jenner (20), angivelig skal bli mor sammen med sin rapperkjæreste Travis Scott (25). Amerikanske medier skriver at hun venter en jente, og at termin skal være i februar. Selv er stjernen taus om babyryktene.