OFFENTLIG SAMMEN: I september viste stjerneparet seg offentlig sammen for første gang, under en tenniskamp i Canada.
OFFENTLIG SAMMEN: I september viste stjerneparet seg offentlig sammen for første gang, under en tenniskamp i Canada. Foto: Mark Blinch

Prins Harrys kjærestes valg får ryktene til å koke over

Prins Harrys kjæreste Meghan Markle (36) skal ha sagt opp skuespillerjobben.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Ifølge det amerikanske kjendismagasinet US Weekly har skuespilleren Meghan Markle bestemt seg for å forlate tv-serien «Suits».

Også hovedrolleinnehaver Patrick J. Adams (36) skal, ifølge anonyme kilder til magasinet, forlate serien.

Begge de to har spilt sentrale roller i serien siden den startet i 2011. Ingen av skuespillerne har foreløpig bekreftet at de slutter i jobben.

– Visse ting må ofres

Markles valg om å forlate serien har satt ytterligere fart i ryktene om et kongelig giftemål for 36-åringen.

I fjor høst ble det kjent at Markle hadde funnet tonen med prins Harry. Nesten et år senere, i september i år, viste de to seg offentlig sammen for første gang, på en tenniskamp i Canada.

I en fersk, britisk dokumentar om forholdet mellom Markle og prins Harry, presiseres nettopp viktigheten av valget om å si opp jobben.

– Når du skal bli prinsesse, tror jeg kanskje at visse ting må ofres. Og det er opp til Meghan å bestemme, sier Tom Sellers, en venn av Markle, i dokumentaren, ifølge OK Magazine.

Forlovelse i anmarsj?

TV 2s kongehusekspert, Kjell Arne Totland, har tidligere forklart at en forlovelse kan være i anmarsj for superparet.

– Dette er veldig spennende, fordi det så tydelig forteller hvor seriøst deres forhold er, og at det nå kan gå mot en forlovelse for de to, sier Totland.

I et intervju med Vanity Fair uttalte Markle nylig at de begge to er veldig lykkelige og forelsket.

– Vi datet i det stille i seks måneder før det ble kjent i nyhetene. Jeg jobbet i hele den perioden, og det eneste som endret seg var folks oppfatning. Ingenting ved meg endret seg, jeg er fortsatt den samme, og jeg har aldri definert meg selv ut fra forholdet jeg er i, sier Markle.