TAPTE I MELKESPANNHOLDING:

Karianne måtte forlate Farmen: – Den siste uka har vært vanskelig for meg

FLOSTERØYA (TV 2): Karianne Amlie Wahlstrøm (26) avslører at den siste tiden på Farmen har vært tøff.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Søndag kveld var det duket for nok en spennende tvekamp på Farmen, når sesongens nest siste ting ble holdt på Flosterøya utenfor Arendal.

Denne gangen var det stundenten og eventarrangøren Karianne Amlie Whalstrøm (26) som møtte gartneren og sosialarbeideren Eunike Hoksrød (39) til kamp.

Eunike valgte å møte Karianne til melkespannholding – en gren hun var overlegen i. Da tre minutter var passert, begynte Karianne å slite med å holde armene strake, mens Eunike sto som en støtte. Til slutt måtte Karianne slippe ned armene, og Eunike sto igjen med seieren.

Slo sin egen rekord

Men det var likevel imponerende levert av Karianne – hun holdt spannene i fire minutter og 57 sekunder før hun måtte gi tapt.

– Det var kjipt å måtte møte dama jeg digger mest, Eunike, til melkespannholding. Jeg HATER melkesyrefest og ting som gjør vondt, så melkespann er virkelig ikke min greie. Jeg liker egentlig bare å kose meg og ha det gøy. Men jeg er overrasket at jeg klarte å stå så lenge – jeg slo min egen rekord med ett og et halvt minutt, sier Karianne til TV 2 like etter tvekampen.

– Det er jo litt surt å reise hjem så tett på finaleuka. Men jeg er veldig takknemlig for at jeg kom så langt. Jeg synes jeg har gjort en god figur, og jeg gjorde mitt beste i kampen i dag.

KONSENTRERER SEG: Karianne Amlie Whalstrøm holder bøttene stødig i tvekamp mot Eunike Hoksrød. Hun holdt i nesten fem minutter før hun måtte gi seg. Foto: Margrethe Miljeteig / TV 2
KONSENTRERER SEG: Karianne Amlie Whalstrøm holder bøttene stødig i tvekamp mot Eunike Hoksrød. Hun holdt i nesten fem minutter før hun måtte gi seg. Foto: Margrethe Miljeteig / TV 2

Håper Eunike vinner

Nå synes hun motstanderen er verdig å vinne hele realitykonkurransen.

– Jeg tror Eunike kan stå igjen som vinner av hele Farmen. Hun er sterk og omsorgsfull, og jeg ønsker å se henne komme kjempelangt, sier Karianne.

Favorittene hennes er Eunike, Kristian Krubel Djupnes (21) og Camilla Cox Barfot (30). Men det er én person Karianne ikke unner en plass i finaleuka, og det er Amalie Snøløs (21).

Se hennes to grunner til at Amalie må bort fra av Farmen-gården:

Har hatt en tøff uke

Karianne forteller at den siste uka har vært veldig vanskelig for henne.

GODE VENNER: Eunike Hoksrød og Karianne Amlie Whalstrøm er veldig gode venner. Her tar de en siste prat før de skal ut i tvekamp mot hverandre. Foto: Margrethe Miljeteig / TV 2
GODE VENNER: Eunike Hoksrød og Karianne Amlie Whalstrøm er veldig gode venner. Her tar de en siste prat før de skal ut i tvekamp mot hverandre. Foto: Margrethe Miljeteig / TV 2

– Jeg har vært langt nede i det siste. Jeg har kommet ganske langt på Farmen, men så har jeg begynt å tvile på meg selv. Jeg føler jeg har surfet litt igjennom, at jeg stort sett har hatt det gøy. Jeg har rett og slett fortalt meg selv at jeg ikke er verdig en plass i finaleuka, sier hun.

– Det har vært veldig styrete. Jeg har vært veldig opp og ned i hodet mitt – motivasjonen har svingt veldig. Samtidig så har jeg tenkt alt for mye på dem hjemme. Jeg savner alle i familien min, og jeg synes det er tungt å ikke bare kunne ringe og høre hvordan det går. Hittil har jeg vært flink til å stenge dem ute, men nå gikk det ikke lenger, forteller Karianne.

Flere av deltakerne har gitt uttrykk for at det ble litt for mye tid til å tenke på de hjemme da de la ned ukesoppdraget. Heldigvis kom Karianne seg over perioden med tungsinn.

– Jeg kom over det til slutt, og jeg klarte å gi mitt aller beste i kampen mot Eunike. Det gjorde jeg fordi jeg hadde lyst til å dra tilbake til gården, sier hun.

TOK FARVEL: Halvor gir Karianne en solsikke og en god klem etter tvekampen. Foto: Margrethe Miljeteig / TV 2
TOK FARVEL: Halvor gir Karianne en solsikke og en god klem etter tvekampen. Foto: Margrethe Miljeteig / TV 2

– Gøy med noen sprell

Karianne har to høydepunkter hun vil trekke frem fra ukene på Farmen-gården:

– Det var utrolig morsomt at vi la ned ukesoppdraget. Det var så gøy å bare gi litt faen og gjøre noen sprell. Vi har laget over 300 lapper denne uka – det er helt sykt! smiler hun.

– Det andre store minnet, er fra da jeg skulle lage en josefinematte av 50 meter med tau. Jeg er ikke logisk anlagt, og jeg er ikke intelligent av natur, så jeg måtte bruke hodet så sinnsykt for å få det til. Men det er mitt største minne – at jeg ikke ga opp, og at jeg klarte å lage den dumme matta til slutt, sier Karianne.

– Men hva har vært mest utfordrende på gården?

– Men det som har vært mest utfordrende, er konfliktene jeg har hatt med Geir. Samtidig har jeg vokst veldig mye ved å bli kjent med Geir. Det å ta noen krangler med Geir, har fått meg til å vokse mye. Så jeg er veldig takknemlig for at jeg ble kjent med han, sier Karianne.

I forrige uke var det Geir Magne Haukås (47) som forlot Farmen med et stort smell, og nå er det seks personer igjen på gården som kjemper om en hytte og bil.

Farmen ser du mandager, onsdager og søndager på TV 2, eller når du vil på TV 2 Sumo.