Pop-dronningen Britney Spears er kjent for å sin karakteristiske stemme og sine heftige danseopptredener. Nå har hun imidlertid vist en ny side ved seg selv.

I oktober la sangfuglen ut en video av at hun satt i bakgården og malte på to lerreter.

– Noen ganger må man bare leke, skrev hun på Instagram-innlegget.

Det ene av de to bildene hun jobbet med den gang, ble søndag solgt for svimlende 10.000 amerikanske dollar, noe som tilsvarer rundt 80.000 norske kroner, melder blant andre Rolling Stone.

Kjøpt av TV-vert

Maleriet ble auksjonert bort i forbindelse med søndagens veldedighetsauksjon «Vegas Cares», som ble holdt på Venetian Hotel i Las Vegas. Auksjonen var til inntekt for alle ofre og etterlatte av Las Vegas-massakren, hvor 59 mennesker ble drept og over 500 skadet da Stephen Craig Paddock (64) skjøt vilt mot et konsertpublikum.

Den som til dags dato er den eneste til å inneha et originalt Britney-verk, er den tidligere TV-verten Robin Leach, som ifølge en Instagram-brukers bilde både var auksjonarius og den heldige kjøperen av bildet.

– Det er Robin Leach som akkurat auksjonerte bort dette Britney Spears-verket til... Seg selv, skriver brukeren under bildet.

Sendte videohilsen

Ifølge den britiske avisen Daily Mail, var ikke Spears til stede under auksjonen, men hadde sendt ved en videohilsen.

– Jeg er så stolt over å kunne kalle Las Vegas for mitt andre hjem, og jeg er glad for å kunne bidra til dette «Vegas Cares»-arrangementet, sa hun.

Bildet hun auksjonerte bort illustrerte fire lilla, rosa, og blå blomster. Motivet var ikke tilfeldig valgt, forklarte Spears videre.

– Blomstene i bildet representerer en ny start, og det er i den ånden vi ser fremover. Alt av fortjeneste fra vinnerbudet går til Vegas Cares' minnefond. Jeg verdsetter vennligheten og generøsiteten deres. Jeg elsker dere!