Anna Rasmussen (21) fjerner silikonbrystene

«Mamma til Michelle»-blogger Anna Rasmussen (21) legger seg under kniven for å fjerne silikonbrystene hun fikk for 2,5 år siden.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Anna Rasmussen (21) gjorde onsdag comeback på bloggen sin, etter at hun for fem uker siden varslet at hun «ville gi seg på topp».

I en ny video på bloggen forteller Rasmussen, bedre kjent som «Mamma til Michelle», at hun skal fjerne silikonen hun har i brystene.

– Jeg er et menneske, jeg gjør feil, enten jeg gjør det med vilje, eller om jeg gjør det med en annen hensikt, eller at jeg rett og slett ikke mener det, starter hun videoen med å si.

Refleksjoner bak nakenvideoer

Hun forteller videre at hun ikke kan gjøre annet enn å beklage for at hun ikke alltid er et godt forbilde.

BLOGGPRIS: Anna Rasmussen og samboeren Jan Lossius ankommer Vixen Blog Awards 2015 på Hotel Continental i Oslo.
BLOGGPRIS: Anna Rasmussen og samboeren Jan Lossius ankommer Vixen Blog Awards 2015 på Hotel Continental i Oslo. Foto: Scanpix

– Jeg har unge lesere, jeg har barn som jeg av og til kan være dårlig forbilde for, men det er ikke det jeg er ute etter, uansett hva folk finner på å gjøre. Deler jeg en nakenvideo, har jeg som regel en tanke bak det, sier hun.

Og:

– En av de feilene jeg gjorde var å skjule at jeg har tatt silikon for to år siden, sier hun, og forteller at hun holdt operasjonen skjult i fire måneder.

– Nå har jeg lyst til å være litt ekte, sier hun.

Drømmekroppen forsvant

Det var for to år siden at Anna fortalte sine lesere at hun hadde fått silikonbrystene.

«Å ha silikon gjør oss ikke til en dårlig mamma eller mindre intelligent person. Jeg hadde dårlig selvtillit når det kom til brystene mine og valgte å gjøre noe med det. Jeg har tross alt ammet to barn og er fremdeles ung. Og når jeg da har pengene til det, så er det virkelig vanskelig å motstå fristelsen», skrev hun i blogginnlegget.

Deretter ble hun gravid for tredje gang, og kroppen forandret seg.

– Jeg har lyst til å vise at silikon ikke alltid er en bra løsning, sier hun i videoen.

Bryr seg ikke om kritikere

Anna forteller at hun nå ønsker å være at bra forbilde sine mange unge lesere.

– Jeg velger å gjøre dette – ikke for å være et godt forbilde, men jeg deler det for å være et bra forbilde. Det er sikkert noen som synes det er feil, og det er helt i orden, sier hun.

På spørsmål fra TV 2 om Anna Rasmussen ønsker å utdype hvorfor hun velger å fortelle sine lesere om silionfjerningen, svarer hun dette:

– Jeg føler jeg egentlig utdypet dette veldig i videoen.