ROLLENE BYTTET: Truls Svendsen og Eyvind Hellstrøm.
Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
ROLLENE BYTTET: Truls Svendsen og Eyvind Hellstrøm. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Foto: Pedersen, Terje

Skattelistene 2016:

Så mye tjente Truls a la Hellstrøm

Truls Svendsen (45) og Eyvind Hellstrøm (68) kan unne seg både bearnaise og fløtegratinerte poteter til biffen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Flere av Norges mest profilerte TV-fjes tjener godt på å underholde deg og meg i aller beste sendetid.

To av dem er Truls Svendsen (45) og Eyvind Hellstrøm (68), som sammen reiser verden rundt i et forsøk på å gjøre Truls til en mesterkokk i programmet «Truls a la Hellstrøm» på TV 2.

Skattelistene fra 2016, som ble offentliggjort fredag, viser at fjoråret var riktig så bra for Hellstrøm. Han står oppført med en inntekt på litt over 4,2 millioner kroner, noe som er et kraftig hopp fra året før.

Svendsen hadde derimot et beskjedent år i 2016, og tjente i overkant av 1,2 millioner kroner. Det er en solid nedgang i forhold til året før.

Av de mest kjente TV-fjesene er det fortsatt Thomas Giertsen (46) og Fredrik Skavlan (51) som troner øverst på listene, slik de også gjorde i 2015.

Begge har sine egne produksjonsselskaper som leverer svært gode resultater. Giertsen står oppført med en inntekt på over fem millioner kroner og en formue på nesten 65 millioner kroner. Skavlan tjente over ti millioner i 2016 og har en formue på nesten 43 millioner kroner.

Inntektene i skattelistene viser summen av skattepliktige inntekter minus berettige fradrag. For formue er det den skattemessige verdien minus gjeld som vises. Dette gjør at enkelte kan ha en annen reell inntekt og formue enn det listene viser.

Under ser du hva Norges mest kjente TV-navn tjente i 2016.