Her kliner Jakten-Erik til med frieren

Jakten-kliningen er i full gang hjemme på gården til Erik Grytnes som stod for sesongens første Jakten-kyss.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I kveldens episode av Jakten på kjærligheten ble det hett på gården til Jakten-bonden Erik Grytnes (38).

– Greit å kline på TV

Erik er en fyr som flørter og liker å være fysisk med frierne på gården. Han liker å få en bekreftelse på at det er gjensidig interesse fra frierne sine.

– Jeg tenker det er helt greit å kline på tv. Dette er et program som handler om følelser så da faller det seg naturlig å kysse litt, sier Erik Grytnes til TV 2.

Klining på alenedate

Kysset kom da Erik arrangerte en alenedate med frieren Maria Bjørndal på plenen utenfor låven. For Jakten-bonden er det viktig å være fysisk og kosete med jentene.

– For min del er radaren påskrudd hele tiden, får jeg svar på at kjemien er god så er jeg fysisk. Maria fikk jeg en god kjemi med og en god respons tilbake. Det var ikke mest romantisk, men begge følte det var riktig å kline litt, sier Erik.

Sommerfugler i magen

Maria hadde masse sommerfugler i magen da hun ble invitert på en alenedate som endte opp med kilning. Erik synes det er godt når følelsene blir gjengjeldt.

– Jeg hadde ingen baktanke med dette og prøver å finne kjemi med alle frierne. Det er derfor jeg er fysisk, er du ikke det blir du bare en venn, avslutter Jakten-bonden.