Jakten-Rolf viser frieren at han har full tenning

I kveldens episode av Jakten på kjærligheten får Jakten-Rolf beskjed av frierne sine om at han må trappe opp flørtingen med samtlige damer på gården. Sniktitt på episode 8 her!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Konkurransen mellom frierne i «Jakten på kjærligheten» begynner å tilspisse seg på gården i Vestby.

Mangel på flørting

Hos bonden Rolf Gjølstad (63) er de fire frierne Liv Pedersen, Anne Marie Smeland, Kristin Erichsen og Ewa Eriksen Folland litt oppgitte over mangelen på flørting fra Jakten-bonden.

Se en smakebit av kveldens episode i videoen i toppen av saken.

I mandagens episode gir de klar beskjed om at Rolf må skjerpe seg

Jeg er jo bare slik at det føles unaturlig og dumt og være for «kosete» med alle og enhver i andres tilstedeværelse. Det er vel bare slik jeg er, og dessuten må jeg føle at det er noe mere enn bare hyggelig. Jeg bruker nok litt mere tid enn andre og tenker og gransker meg selv på stemninger, kjemi og tiltrekning, sier Rolf til TV 2.

Tenning med fyrstikker

Rolf inviterer frieren Liv Pedersen til en prat og prøver å visualisere for henne hva han føler. Han viser frem både fyrstikker og brannteppe som skal symbolisere at det både er tenning og hett mellom Jakten-bonden og frieren.

– Dette kom plutselig på meg. Jeg tenkte jeg kunne gjøre en vri på det og ikke bare snakke, men bruke litt andre ting for å visualisere hva jeg følte, sier Rolf.

–Positiv overraskelse

Liv syntes det hele var litt overraskende fra Rolf sin side, men syntes flørtingen hadde tatt seg opp.

– Det var en positiv overraskelse og det var hans form for flørt. Han tok meg litt på senga og jeg ble overrasket, avslutter Liv Pedersen.