Jakten-frierens gitarflørt går ikke helt som planlagt

TJ holdt minikonsert for Jakten-Beatrice og mistet grepet på gitaren. Sniktitt på episode 7 her!

I mandagens episode av Jakten på kjærligheten får TV-seerne se en spesiell date hjemme hos Jakten-bonden Beatrice Fjell (24).

Minikonsert

Beatrice har invitert sine foreldre og venner hjem på gården til fest, slik at de kan bli bedre kjent med frierne hennes.

Se en smakebit av kveldens episode i videoen i toppen av saken.

En av frierne, Tor Jonas Wilhelmsen, eller «TJ» som han blir kalt tar Jakten-Beatrice til siden i løpet av festen og inviterer henne på en minikonsert. På repertoaret står sangen «Aldri i livet» av Finn Kalvik med verset:

«Daggryet nynner en myk sorgløs sang, som da jeg så deg for første gang».

– Bra initiativ

Beatrice syntes konsertdaten ble litt flau, men likte godt initiativet til TJ.

– Det var et kjempebra initativ og jeg er glad han tok meg til siden. Han var veldig nervøs og jeg syntes det er litt kleint når folk skal synge for meg. Men dette var hans måte og vise hva han følte og det var bra, sier Beatrice til TV 2.

Nøye planlagt date

TJ er glad i å spille gitar og det var naturlig for frieren å ta med instrumentet på gårdsuka hos Beatrice. Han kan også fortelle at minikonserten var godt planlagt.

– Jeg var litt nervøs og målet var å fange oppmerksomheten hennes. Det hele ble litt spontant og tanken var der før gårdsuken, sier Tor Jonas Wilhelmsen om minikonserten til TV 2.

– Du traff ikke alle tonene?

– Det var fordi jeg var litt anspent, men her var det tanken som telte, avslutter TJ.

Se Jakten på kjærligheten mandager kl. 20.00 på TV 2. Du kan se alle episodene når du vil på TV 2 Sumo.