SMAKEN ER SOM BAKEN: Det var dette Instagram-bildet til å hevde at Kylie Minogue hadde retusjert stumpen sin. I bildet du kan se under svarer hun på kritikken.
SMAKEN ER SOM BAKEN: Det var dette Instagram-bildet til å hevde at Kylie Minogue hadde retusjert stumpen sin. I bildet du kan se under svarer hun på kritikken. Foto: Kylie Minogue/Instagram

Kylie Minogue (49) setter fansen på plass etter rumpe-kritikk

Fansen til den popstjerne Kylie Minogue (49) var sikre på at de hadde tatt henne i en vaskeekte Photoshop-tabbe. Nå svarer hun på kritikken med ett enkelt bilde.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Torsdag la Kylie Minogue ut et bilde av seg selv iført bikinitruse og t-skjorte på Instagram, og med det som så ut som en buet og skjev vegg bak.

Dette mente flere fans beviste at hun hadde retusjert stumpen.

Nå setter hun dem alle på plass med ett enkelt bilde.

«Dere har falkeøyne. Jeg skal spørre Chateau Marmont om å rette opp veggene sine, men det er en del av sjarmen», skriver Kylie Minogue på det ferske bildet.

Dette bildet la hun ut:

Fra Photoshop til skygge

På det nye bildet ser man «Can't Get You Out of My Head»-sangeren iført samme antrekk som på forrige bilde, drikkende på en kopp té eller kaffe.

MOTE OG MUSIKK: Kylie Minogue på vei inn til Stella McCartneys moteshow under i Paris 2. oktober i år.
MOTE OG MUSIKK: Kylie Minogue på vei inn til Stella McCartneys moteshow under i Paris 2. oktober i år. Foto: Kamil Zihnioglu/AP

Hun poserer foran veggen fansen mente var blitt retusjert skjev, og her ser man at «veggen» på det berømte Hollywood-hotellet egentlig bare er en skygge.

Bildeserien er tatt i forbindelse med promoteringen av Kylies nye 2018-kalender.

30 år siden braksuksessen

I skrivende stund er 49-åringen i full sving med innspillingen av et nytt album, med blant annet den britiske popstjernen Robbie Williams (43) som produsent.

Minogue og Williams gjorde i 2000 stor suksess med duetten «Kids».

Det er 30 år siden Kylie gjorde braksuksess med singelen «Locomotion» i 1987, og hun har siden den gang gitt ut 13 album.