LYKKELIG FRIER:

– Jeg fikk kjenne litt på kroppen hans!

Jakten-frier ble bedt opp til dans under gruppedaten til Rolf Gjølstad.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I mandagens episode av Jakten på kjærligheten ble seks friere til fire.

Jakten-bonden Rolf Gjølstad (63) inviterte først de seks frierne på gruppedate og hadde som formål å bli bedre kjent med damene.

Sjekke konkurranseinstinktet

Rolf hadde lyst til å se konkurranseinstinktet til de seks frierne sine ved å danse litt med de, høre på musikk og gjennomføre en musikk-quiz.

– Musikk-quizen gikk veldig bra. Noen var jo tydelig mer interessert i musikk og var mer frempå og likte dette med en konkurranse. Andre var mer avmålte, forteller Rolf til TV 2.

Trøstepremie til Liv

En av frierne, Liv Pedersen (60) holdt seg litt i bakgrunnen under den uhøytidelige daten til Rolf. Det bemerket Jakten-bonden seg og ga Liv en sjanse til å danse til låta «Lady in red» som en trøstepremie. Det var ikke like populært blant de andre frierne.

DANS: Jakten-Rolf ba opp Liv Pedersen til dans på gruppedaten. Foto: Espen Solli/TV 2
DANS: Jakten-Rolf ba opp Liv Pedersen til dans på gruppedaten. Foto: Espen Solli/TV 2

– Jeg valgte å danse med Liv for hun fikk få poeng og var ikke så aktiv. Ville ha henne mere med og ønsket å danse med henne. Tror ikke alle var enig i valget, men jeg synes det var riktig. Det var en grei dans med Liv, men ikke noe mer, for hun var ikke så vant med dans og det kom nok litt uforberedt på henne. Men vi fikk til noen trinn etterhvert, sier Rolf.

Liv syntes det var gøy og bli bedt opp til dans og fikk en sjanse ingen av de andre frierne fikk.

– Når jeg fikk danse med Rolf så fikk jeg komme litt nær han og kjenne på kroppen hans. Det har ikke de andre jentene gjort, så det var en fordel å kjenne litt på bonden, sier Liv Sørensen.

– Ikke mye flørting

Etter sin gruppedate valgte Rolf med seg de fire frierne Liv Pedersen (60), Kristin Erichsen (51), Ewa Eriksen Folland (64) og Anne Marie Smeland (65) til gårdsuka. En av de som flørtet mest med Jakten-bonden, Heidi Fuglerud måtte reise hjem.

– Det ble ikke så mye flørting på Hoel Gård, men alle var jo voksne og seriøse damer. Heidi var nok mest flørtete, men følte seg nok litt alene på det og var nok mer forsiktig av den grunn, avslutter Rolf Gjølstad.

Se Jakten på kjærligheten mandager kl. 20.00 på TV 2. Du kan se alle episodene når du vil på TV 2 Sumo.