Jakten-Beatrice (24) snakker med hestene sine

God kveld Norge (TV 2): Jakten-bonden kommuniserer med hestene på en spesiell måte. Nå for tiden er det også viktig å kommunisere riktig med alle frierne sine.

På tv står guttene i kø for tidenes yngste Jakten-bonde, Beatrice Fjell (24).

Elsker hester

Hjemme på gården i Lommedalen er dyrene hennes beste venner og hun kommuniserer med hestene på en helt spesiell måte. Hun er nemlig hestehvisker og lidenskapelig opptatt av dyrene siden 6-års alderen.

– Hestene betyr alt, de er grunnen til at jeg står opp om morgenen, sier Jakten-Beatrice til God Kveld Norge.

Savner en mann

Denne høsten skal hun forsøke å finne mannen i sitt liv i Jakten på kjærligheten og hun håper på å få enda en god grunn til å stå opp om morgenen.

– Jeg vil si at jeg har savnet kjæreste ganske mye egentlig. At man har noen å stå opp sammen med, og si farvel til når du går på jobb. Det er bare meg her, så jeg har savnet en å dele de hverdagslige tingene med, sier hun.

Hestehvisker

Hjemme på gården i Lommedalen er hestene hennes beste venner. Hun mener at hennes interesse kan godt være hennes, men håper at en ny partner er interessert i å lære om dyrene som betyr så mye for henne.

– Jeg er hestevisker og leser hestene. Det handler om å forstå dyrene og hvordan den er i naturen og i flokk, avslutter Beatrice til God kveld Norge.

Se God kveld Norge på lørdager klokken 22.15