Jakten-Beatrice fikk hakeslepp av frierens hjemmelagde gave

Ble overrasket med en kjolegave på speeddate av frieren. Sniktitt på andre episode her!

Det er nå duket for speeddate for årets Jakten-bønder. I kveldens episode får hver bonde fem minutter alene med alle de ti frierne sine etter tur.

Gave på speeddate

For Beatrice Fjell (29) blir den ene daten morsom på grunn av en helt spesiell gave.

Se Marius gi den flotte gaven til Beatrice i videoen øverst!

Jakten-frieren Marius Duestøl (25) fra Volda har med seg en flott kjole til Beatrice. En gave som kommer som en stor overraskelse på henne.

– Han hadde sydd kjolen selv og det var over all forventning at han skulle dukke opp med den. Jeg ble kjempeimponert, sier Beatrice til TV 2.

Herlig respons

– Jeg har med en gave som jeg har snekret til deg. Jeg er spent på hva du synes, sier Marius i programmet og får en herlig repons og et stort smil fra Beatrice.

– Dette er første gang jeg har fått en kjole på en date, sier Beatrice til TV 2.

– Kreativ fyr

Marius Duestøl er en kreativ fyr og lagt merke til at Beatrice hadde snakket om at hun likte kreativitet. Det var slik han fikk idéen til å sy kjolen.

– Jeg er en fyr som bemerker meg ting og da jeg skjønte at Beatrice likte kreative fyrer tenkte jeg at jeg måtte prøve å sy en kjole til henne. Som sunnmøring kunne jeg ikke dukke opp der uten gave, sier han til TV 2 og ler.

Symaskinreparatør

Årsaken til at Marius er flink til å sy, skyldes en venninne han måtte hjelpe.

– Jeg hadde en venninne som åpnet en butikk og trengte å få hjelp til å reparere symaskiner. Etterhvert tenkte jeg at det var greit å vite hvordan de fungerte og lærte meg å sy. Dette er den første kjolen jeg har sydd, sier Marius, som i tillegg har sydd genser og t-skjorte til en nevø.

Se Jakten på kjærligheten, mandager kl. 20.00 på TV 2!