Årets kokk lager ishavsrøye hos Wenche
I går ble Christian André Pettersen kåret til Årets kokk – i dag kokkelerte han hos Wenche.
I dag lagde Årets kokk, Christian André Pettersen, stekt ishavsrøye servert med trøffeltang, soya- og ingefærsmør.
Ishavsrøye kan byttes ut med ørret eller laks .Trøffeltang kan sløyfes.
- 700-800 g skinn og benfri ishavsrøye eller laks.
- Ca 100g smør til steking
- Salt og pepper
- Frisk revet ingefær
- 1-2 ss soyasaus
Skjær røye/laks i porsjonsbiter. Smelt smør i en panne ved middels varme. Stek fisken 2-3 min på hver side. Tilsett soyasaus og finrevet ingefær, og øs smørsausen over mens fisken stekes.
Anrett fisken med rå blomkål i tynne skiver, finsnittet vårløk og smørsausen.
Tilbehør kan være små ovnstekte poteter eller potetmos.
Artikkelen er oppdatert