Den siste tiden har toppblogger Sophie Elise Isachsen hintet om at hun har funnet kjærligheten på nytt. I et blogginnlegg forrige uke røpte hun navnet på sin utkårede.

– Nå gleder jeg meg bare masse til å komme frem og møte Kasper på flyplassen. Ja, det er det kjæresten min heter forresten, jeg tror ikke jeg har nevnt det her før, skrev hun.

Tirsdag delte hun et bilde av seg sammen med den nye kjæresten Kasper Kristoffersen fra deres reise i Spania.

«Thank you for being you», skriver hun under bildet.

Savner kjæresten

I det siste blogginnlegget skriver hun om at hun savner kjæresten nå som hun er tilbake i Oslo.

– Jeg har hatt noen fine dager i det siste, magiske nesten uekte dager, kanskje mest fordi Kasper har vært her og det blir en liten «flukt» fra virkeligheten, skriver hun og legger til:

– Men avstandsforhold er som det er og nå har han dratt, igjen.

Harselerte med Frp

Tidligere i høst fikk Isachsen mye oppmerksomhet da hun og hennes venn Joakim Kleven kastet seg inn i valgkampen og lagde en video med et sterkt anti-FrP budskap.

– Snart er det valg! Veldig kult om dere stemmer, og veldig kult om dere ikke stemmer Frp, #mornajensen, skrev Sophie Elise på Instagram.

I videoen er Isachsen sammen med flere venner utkledd som blant andre Siv Jensen, Per Sandberg og Sylvi Listhaug.

De satte fingeren på flere ting de mener Frp må stå til rette for, som Listhaugs forsvar av bæring av kristne kors, Listhaugs båtflyktning-stunt da statsråden hoppet i sjøen med overlevelsesdrakt og Siv Jensens Morna Jens-hilsen til Jens Stoltenberg etter Stortingsvalget i 2013.

Bjørn Kristian Svendsrud, leder av Fremskrittspartiets ungdom, reagerte på PR-stuntet.

– Jeg synes det er en gøyal video med mange parykker og morsomme elementer, men det er en unyansert video med faktafeil. Dette er et PR-stunt for å få frem et buskap, og det er bra å bruke ytringsfriheten, men jeg skulle ønske det var mer fakta i videoen sier Svendsrud til TV 2.