Skateboard-stjernen Bam Margera (37), best kjent fra TV-serien Jackass, kjempet mot spiseforstyrrelsen bulimi da karrieren hadde nådd sitt høydepunkt på begynnelsen av 2000-tallet.

Dette kommer frem i den siste episoden av Epicly Later'D på TV-kanalen Viceland.

I episoden snakker Margera også ut om sitt alkoholmisbruk, og forteller at han utviklet et alkoholproblem da han ble kjent med den finske rockestjernen Ville Valo.

– Jeg husker at Ville Vallo og jeg hadde vært ute i London. Han våknet opp i 12-tida, åpnet opp minibaren og spratt en øl. Det var da jeg ble introdusert for dagsfylla, sier Bam.

– Jeg begynte ikke offisielt å drikke før jeg var 24 eller 25. Da kom rockestjernelivet og alkoholforbruket ut av kontroll, legger han til.

STJERNE: Bam Margera på den røde løperen under MTV Music Awards i 2003. FOTO: AFP PHOTO/LEE CELANO
STJERNE: Bam Margera på den røde løperen under MTV Music Awards i 2003. FOTO: AFP PHOTO/LEE CELANO

– Utviklet bulimi

Også foreldrene, April og Phil Margera, forteller om sønnens alkoholproblem.

– Ville Vallo drakk mye. Han er den beste mannen noen sinne, men han spiste aldri. Han bare drakk. Jeg tror Bam begynte å sippe på en øl fordi han likte hvordan han så ut, sier moren April i episoden.

Hun forteller at sønnen også utviklet spiseforstyrrelsen bulimi.

– Vi kunne gå ut for å spise middag og da ville han unnskylde seg selv og gå på toalettet. Jeg sa: «Kaster du opp?» Han svarte: «Ja, ja, noen ganger må jeg kaste opp, og på den måten vil jeg unngå å bli feit.» fortsetter April.

Blir såret

Ifølge April hadde Bam Margera et ønske om å være svært tynn. Når folk i dag kommenterer Margeras vekt, forteller moren at hun blir lei seg.

– Jeg svarer ikke, men jeg føler for å si: «Han drakk alkohol og han hadde bulimi. Det var grunnen til at han var tynn», sier hun.

Bam Margera er best kjent for å være et av teammedlemmene i MTV-serien Jackass. I tillegg har han også medvirket i flere andre tv-programmer, samt produsert flere filmer. Han bor nå i Spania og venter sitt første barn med kona Nicole Boyd.