Ved 21.15-tiden lørdag kveld fikk politiet i Hordaland en oppringning på nødnummeret 112.

Det var en eldre dame.

– Vi svarte at «du har kommet til politiets nødnummer». Da ble damen i andre enden svært overrasket, sier operasjonsleder Knut Dahl-Michelsen i Hordaland politidistrikt til TV 2.

Ville stemme

Dahl-Michelsen vil anslå at damen var rundt 70 år gammel, og hun var ikke så godt kjent med det å stemme på nett eller over SMS.

– Damen svarte at hun bare ønsket å stemme på Trude Drevland i Skal vi danse, og hun skjønte ikke hvorfor hun havnet hos oss, sier en lattermild Dahl-Michelsen.

Han forklarer at hele hendelsen ble humoristisk og at også kvinnen tok det hele med godt humør.

Ingen på politistasjonen hadde hatt mulighet til å følge med på lørdagens sending på TV 2, til det hadde kvelden vært for hektisk, men de gjorde alt de kunne for å hjelpe henne med å få stemt.

– Vi prøvde å finne ut av det, det var klart det var viktig for henne å få avgitt sin stemme, sier operasjonslederen, som sier han aldri har fått en henvendelse av denne typen tidligere.

Øverst i saken kan du se opptredenen til Drevland.

Opp til publikum

På spørsmål om hvilken Skal vi danse-deltaker som er Hordaland-politiets favoritt ønsker han ikke svare.

– Ingen kommentar. Det får bli opp til publikum å avgjøre, humrer han.

Fasiten for den eldre seeren er følgende: For å stemme på Trude Drevland kan du sende tallet 11 til 26400, eller ringe nummeret 829 49 111. Det er også mulig å avgi stemme via TV2.no.

Drevland fikk nok stemmer lørdag, og er videre enda en uke i Skal vi danse.