KASTER KLÆRNE – IGJEN: Kim Kardashian West la ut et nakenbilde av seg selv bare timer etter at Sharon Osbourne sammenlignet henne med en prostituert.
KASTER KLÆRNE – IGJEN: Kim Kardashian West la ut et nakenbilde av seg selv bare timer etter at Sharon Osbourne sammenlignet henne med en prostituert. Foto: Scanpix

Kim Kardashian (36) svarer på hore-kritikken med dristig nakenbilde

Bare timer etter at Sharon Osbourne (64) sammenlignet Kim Kardashian West (36) med en prostiuert, la hun ut et bilde av seg selv splitter naken.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

TV 2 skrev tirsdag om tidligere realitystjerne og rockekone Sharon Osbourne (64) som langet ut mot Kim Kardashian West (36).

Obsourne sammenlignet realitystjernen og modellen med ei hore.

– Hvis Kim vil vise frem kroppen sin, greit. Men det er ikke feminisme, det er å være ei hore. Og det er ingenting galt i å være ei hore, men du må alltid huske hva du er, sa Osbourne til The Telegraph.

Nå svarer Kim på kritikken – og det gjør hun i form av et svært lettkledd bilde av seg selv.

Bildet er i sort-hvitt, og man ser Kim klatre i et tre splitter naken – hvis man ser bort fra et par Dr. Martens-støvler. Brystene er såvidt dekket av to sorte stjerner.

Bildet er tatt av fotografteamet Mert Alas and Marcus Piggott i forbindelse med den kommende boka deres.

– Lever av kroppene sine

I intervjuet med The Telegraph, gir Osbourne søstrene Kardashian en real omgang.

FRITTALENDE: Sharon Osbourne sammen med rockeekteman Ozzy Osbourne under Grammy-utdelingen i Los Angeles i 2014.
FRITTALENDE: Sharon Osbourne sammen med rockeekteman Ozzy Osbourne under Grammy-utdelingen i Los Angeles i 2014. Foto: Scanpix

– Kim sier hun gjør alt i feminismens ånd, men det der er ikke feminisme, sier Osbourne.

Og:

– De jentene lever av kroppene sine, halve Los Angeles har vært på dem og alt fra sexfilmene til de gjennomsiktige kjolene de har på seg handler om sex, ikke kvinnelig fremgang. Og hør: Gud velsigne dem.

Frem og tilbake

Etter at skilsmisseryktene har svirret i en årrekke, forteller Sharon Osbourne at ekteskapet med Ozzy Osbourne (68) igjen er på skinner.

– Det er en dypere kjærlighet nå, fordi jeg respekterer ham mer. Han har virkelig jobbet hardt for å bli et bedre menneske for familien. Jeg kommer aldri til å skille meg fra ham. Hvorfor i all verden skulle jeg det? Han er jo faen meg nesten 70!

Sharon ble verdensberømt i realityserien «The Osbournes», som ble sendt på MTV fra 2002 til 2005. De siste årene har hun vært å se som dommer for talentkonkurransene «The X Factor» og «America's Got Talent», og er nå å se i talkshowet «The Talk».