IKKE FEMINIST: Sharon Osbourne sier Kim Kardashian west utgjør en dårlig feminist.
IKKE FEMINIST: Sharon Osbourne sier Kim Kardashian west utgjør en dårlig feminist. Foto: Stella Pictures / AP

Sharon Osbourne (64) kaller Kim Kardashian (36) en hore

– Hvis Kim vil vise frem kroppen sin, greit. Men det er ikke feminisme, det er å være en hore.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I et nytt intervju med The Telegraph letter manager, reality- og rockehustru Sharon Osbourne (64) på hjertet. Og det til gagns.

Foruten å legge alle kortene på bordet når det kommer til ektemannen Ozzy Osbournes (68) mange sidesprang, sørger hun også for å gi Kim Kardashian West (36) og søstrene en real omgang.

– Kim sier hun gjør alt i feminismens ånd, men det der er ikke feminisme, sier hun og legger til:

– De jentene lever av kroppene sine, halve Los Angeles har vært på dem og alt fra sexfilmene til de gjennomsiktige kjolene de har på seg handler om sex, ikke kvinnelig fremgang. Og hør: Gud velsigne dem.

– Det er å være en hore

Osbourne har ingen vanskeligheter med å tolerere sexvideoen Kim har vært med i, men sliter med å godta at 36-åringen kaller seg en feminist.

– Hvis Kim vil vise frem kroppen sin, greit. Men det er ikke feminisme, det er å være en hore. Og det er ingenting galt i å være en hore, men du må alltid huske hva du er, proklamerer Osbourne.

Etter 35 års ekteskap med Ozzy Osbourne, som nesten gikk skeis i fjor, har hun også en høne å plukke med de mange elskerinnene hans. For det var ikke bare hårstylisten Michelle Pugh som lå med ektemannen bak Sharons rygg.

– Det var seks av dem. En f*ckings tenåring fra Russland, så en massøse i England, vår massøse her og deretter kokken, ramser hun opp.

Går i terapi

Den siste av de seks ville hun ikke røpe i intervjuet.

– Hvis du er en kvinne som enten skal gi Ozzy en ryggmassasje eller en vogn med mat, Gud hjelpe deg, sier hun.

Ifølge Sharon er ekteskapet deres inne i en bedre periode, da begge to går i terapi. Ozzy for sexavhengighet og Sharon for «sine egne problemer». Sharon avviser en skilsmisse i fremtiden.

– Det er en dypere kjærlighet nå, fordi jeg respekterer ham mer. Han har virkelig jobbet hardt for å bli et bedre menneske for familien. Jeg kommer aldri til å skille meg fra ham. Hvorfor i all verden skulle jeg det? Han er jo faen meg nesten 70!

Avkreftet skilsmisserykter

Ozzy og Sharon møttes tidlig på 70-tallet, da Ozzy ble berømt med bandet Black Sabbath.Hun ble senere hans manager.

De giftet seg i juli 1982, og har barna Aimee (32), Kelly (31) og Jack (30).

Det var i 2013 de første ryktene om en mulig skilsmisse dukket opp.

Til slutt gikk Ozzy ut på Facebook og avkreftet skilsmisseryktene.

– Bare for å få det riktig, Sharon og jeg skal ikke skilles ... Jeg forsøker bare å bli et bedre menneske, skrev han, ifølge E! Online.