«Orange Is the New Black» er tilbake på Netflix med sin femte sesong, hvor det er opprør i kvinnefengselet Litchfield.

I forrige sesong dukket karakteren «Skinhead Helen» opp, og nynazisten er en av de mest sentrale karakterene i den femte sesongen.

Rollen spilles av Francesca Curran, og den 24 år gamle skuespilleren fra Minnesota har gjennomgått en stor forvandling for å se ut som sin karakter.

Før hver innspillingsdag får hun falske tatoveringer i ansiktet og på halsen, og med sminke får hun mørke ringer under øynene, bleke øyenbryn og mørke tenner.

Curran forteller også til Business Insider at hun må barbere hodet sitt daglig under innspillingsperioden.

– Om morgenen er jeg alltid den første personen inn i sminken og den siste personen ut, sier hun til det amerikanske nettstedet.

Hele prosessen i sminkestolen tok opptil tre og en halv time i starten, men nå har sminkørene finpusset teknikken slik at det kun tar én time.

Skuespilleren forteller at hun ble sjokkert da hun så sitt barberte hode for første gang.

– I virkeligheten er jeg veldig feminin og jentete. Jeg elsker sminke, smykker og alt sånt, så det var rart å være uten alt dette. Da jeg så meg selv i speilet, tenkte jeg «for en forskjell», sier hun.

I intervjuet avslører Curran at «Orange Is the New Black»-fansen ikke kjenner henne igjen på gata. Når hun ikke spiller inn Netflix-serien, bruker hun ulike parykker.

Det er allerede bestemt at «Orange Is the New Black» får en sjette og syvende sesong, og da vender Curran tilbake til rollen som «Skinhead Helen».