Knuste kula og stakk av med pengepremien

Kevin René Gustavsson (21) og Martine Lunde (21) gikk helt til topps i Paradise Hotel.

Etter å ha fått flest jurymedlemmer bak seg, og dermed danket ut Morten Botten (22) og Sofie Nilsen (21), kunne Martine og Kevin smykke seg med tittelen vinnere av Paradise Hotel 2017.

Vinnerparet hadde muligheten til å dele en stor sum seg i mellom, men før beløpet kunne splittes måtte de bestå «troskapstesten».

I tusen knas

Med gullbarer til en verdi av 300.000 norske kroner, måtte de stå med hver sin glasskule og vente på at sanden i timeglasset skulle renne ut.

Så smalt det.

Martine Lunde, som sjekket inn på hotellet i uke to, kastet kula i bakken på 50.000 kroner. Kevin sto fortsatt med kula mellom hendene og tok det hele med knusende ro, men uttrykket senere at han var veldig skuffet.

– Jeg angrer ikke på at jeg kasta kula. Samtidig skulle jeg ønske at Kevin og jeg hadde vært partnere litt lenger. Vi ble et par kun to dager før finalen, og da stolte jeg ikke nok på ham til å ikke kaste kula, forteller Lunde til TV 2 samme dag som finalen sendes på TV.

Pengene skal hun dele med bestevenninnen Isabelle Eriksen (20) og kjæresten Aleksander Sæterstøl (20).

– Jeg ble så forbanna

Flere av deltakerne ble sjokkert over Lundes valg. Noen slang med leppa og mente hun hadde frarøvet Kevin pengene.

– Kevin er en gutt med et hjerte av gull. Det er så drittdårlig gjort mot Kevin. Jeg ble så forbanna, og det er så latterlig at det faktisk går an, sa Petter Sjurseth Berg (20) under finalen.

– Der og da måtte jeg bare le. De må jo skjønne at det er et spill. Jeg visste ikke hva jeg skulle svare tilbake. Jeg ble bare oppgitt over det de sa, forteller Martine, og legger til:

– Jeg tror egentlig de bare håpet at Kevin skulle kaste kula før meg.

Skal spare pengene

– Hvordan er forholdet ditt med Kevin i dag?

– Kevin og jeg har et veldig godt forhold. Da vi kom hjem fra Mexico sov han hos meg i en hel uke. Han har ikke virket sur i det hele tatt.

Martine Lunde forteller videre at pengene skal spares. På spørsmål om Aleksander og Isabelle påvirket valget hennes, svarer hun at det var noe hun hadde bestemt seg for på egenhånd.

– Jeg vet ikke om det kom frem i episoden, men Kevin svarte at han ville dele pengene med to stykker. André og Petter. Og da tenkte jeg at han hadde planlagt å slippe kula. Det var derfor jeg gjorde det.