KJÆRLIGHET: Farmen kjendis-deltagerne fra v. Ida Gran-Jansen, Tore Petterson, Vendela Kirsebom, Leif-Einar Lothe (Lothepus) og Petter Pilgaard, vises frem i Oslo i forbindelse med Gullruten og deres nominasjon-Beste Reality.
 KJÆRLIGHET: Farmen kjendis-deltagerne fra v. Ida Gran-Jansen, Tore Petterson, Vendela Kirsebom, Leif-Einar Lothe (Lothepus) og Petter Pilgaard, vises frem i Oslo i forbindelse med Gullruten og deres nominasjon-Beste Reality. Foto: Gorm Kallestad/Scanpix

Farmen-kjendisene om Petter og Vendela:

– Dette hadde vi aldri trodd!

Dette synes Farmen kjendis-deltagerne om kjærlighetsforholdet mellom Petter og Vendela.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I tirsdagens utgave av Se og Hør tok endelig Petter Pilgaard (37) og Vendela Kirsebom (50) bladet fra munnen og bekreftet:

– Ja, absolutt! Vi er kjærester.

Hett Gullruten-kyss

Det har lenge vært liten tvil om at paret hadde funnet tonen. Dette kom spesielt frem på Gullruten i midten av mai, da paret kysset hverandre i en het omfavnelse i Grieghallen.

De to møttes for første gang under innspillingen av den første sesongen av Farmen kjendis i fjor. Nå får de mange lykkeønskninger fra de andre deltagerne samt programleder Gaute Grøtta Grav.

– Det er bare å gratulere de to, og jeg unner de alt godt, to snille mennesker sier Gaute Grøtta Grav til TV 2.

– Petter kom til paradis

Jarl Goli har også bare lovord å si om det nye kjæresteparet fra Farmen kjendis.

– Dette er innertier og det er bare å ønske lykke til. Det er hyggelig at Farmen kjendis medførte lykke for mennesker. Hvem som finner kjærligheten i årets sesong blir nå spennende å se, sier Goli til TV 2.

Jarl Goli blir også poetisk i kjærlighetens tegn og sier følgende til Petter og Vendela:

– Til verdens vakreste kvinne på femti pluss opplevde hun Petter som kom til sitt paradis, fordi han visste han var en mann. En større gave kan du ikke få, selvom øksa stod i tavla - dette var den største seieren Petter og Vendela kunne gi hverandre, avslutter Goli.

– De virket svært forelsket

Tore Petterson er nesten litt sjokkert over at det ble de to, og hadde ingen tanker om at de skulle finne kjærligheten inne på Farmen.

KJÆRLIGHET: Vendela Kirsebom og Petter Pilgaard ble gode venner under Farmen kjendis-oppholdet på Storøy gård i Bamble. Foto: Espen Solli/TV 2 
KJÆRLIGHET: Vendela Kirsebom og Petter Pilgaard ble gode venner under Farmen kjendis-oppholdet på Storøy gård i Bamble. Foto: Espen Solli/TV 2 

– Inne på Farmen skjedde det ingenting, det var nesten større sjanse for at Lothepus skulle bli sammen med meg enn at de to skulle finne kjærligheten. Men kan ikke synes noe annet enn at dette er svært hyggelig. Når vi møttes på Gullruten virket de svært forelsket, sier Tore Petterson.

En uvanlig kombo

Ida Gran-Jansen synes det er hyggelig at Petter endelig har funnet noen han liker:

– De hadde en god tone inne på Farmen, men jeg tenkte aldri at det skulle bli romantikk, men de har vært heldige. Hadde det ikke vært for Farmen så er Vendela og Petter ikke en kombo man hadde sett for seg, sier Ida Gran-Jansen.

Sterkt vennskap

Ingeborg Ludlow synes det er fantastisk at de to har funnet lykken sammen, og har blitt svært glad i begge to etter Farmen-oppholdet.

– Det at det har vokst fra et sterkt vennskap til kjærlighet er jo de beste fundamentene for et godt og trygt forhold. Samtidig har de masse humor og har det gøy sammen. Jeg ønsker dem all mulig lykke og alt det beste, avslutter Ingeborg Lulow.