Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Ariana Grande gikk mandag kveld i skjul etter at en selvmordsbomber drepte 22 personer og sendte 59 fans på sykehus etter konserten i Manchester Arena.

Etter angrepet har artisten mottatt massiv støtte fra venner i musikkbransjen, og Ariana tok selv til Twitter natt til tirsdag:

«Knust. Fra bunnen av mitt hjerte, jeg er så lei meg. Jeg har ikke ord

Siden har ingen verken sett eller hørt fra superstjernen.

TMZ skriver at Grande foreløpig har avbrutt turneen. Hun skulle etter planen spille i London torsdag, og deretter i blant annet Belgia, Polen, Tyskland og Sveits.

Det er ikke kjent hvorvidt noen av disse konsertene vil gå som planlagt.

Landet i Florida

Nå viser hun seg for første gang etter konsertangrepet. På bildene, som er tatt på flyplassen i byen Boca Raton i Florida, ser man tydelig en sterkt beveget 23-åring.

Se de første bildene av stjernen i bildeserien øverst!

Sangeren, som var kledd i svart fra topp til tå, kom tirsdag ut av privatflyet og landet rett i armene på artistkjæresten Mac Miller.

Ariana, moren Joan Grande og flere familiemedlemmer, klemte hverandre etterlengtet på flyplassen før de hoppet inn i en svart SUV. Ifølge Daily Mail kjørte de hjem til moren Joan, der huset var beskyttet av politibiler.

BESKYTTET: Politiet var stasjonert utenfor huset til Arianas mor, Joan Grande. Foto: Splash News/NTB Scanpix
BESKYTTET: Politiet var stasjonert utenfor huset til Arianas mor, Joan Grande. Foto: Splash News/NTB Scanpix

I går ettermiddag ble de første ofrene identifisert i media. Åtte år gamle Saffie Rose Roussos og 18 år gamle Georgina Callander ble drept i terrorangrepet. 18-åringen døde på sykehuset med moren ved siden av seg.

Tusenvis av mennesker har gått ut i sosiale medier med bilder og etterlysninger av sine elskede. Under emneknaggen #MissingManchester finner man blant annet kjæresteparet Chloe (17) og Liam (19). Bildet, som Chloes storesøster la ut, ble tatt samme kveld som konserten.

«Ondskapens ansikt»

Den antatte gjerningsmannen har nå blitt identifisert som 22 år gamle Salman Abedi. Britiske medier, blant andre The Sun, publiserte onsdag morgen bilde av 22-åringen. Avisen beskriver Abedi som «ondskapens ansikt».

PRIVATFLY: Ariana og moren ble møtt av familiemedlemmer. Foto: Splash News
PRIVATFLY: Ariana og moren ble møtt av familiemedlemmer. Foto: Splash News

Det er sannsynlig at Abedi ikke handlet alene, sier den britiske innenriksministeren, Amber Rudd, til BBC onsdag morgen. Rudd sier samtidig at Abedi «til en viss grad» var kjent for etterretningsmiljøet i England.

Onsdag ettermiddag ble ytterligere tre personer pågrepet av britisk politi, ifølge nyhetsbyrået AFP. En av de pågrepne skal angivelig være Abedis far.

På en pressekonferanse sent tirsdag kveld opplyste Theresa May, statsministeren i Storbritannia, at trusselnivået i landet heves til øverste nivå, fra alvorlig til kritisk.

Det innebærer at britiske myndigheter forventer nye terrorangrep i umiddelbar fremtid.