Otto Jespersen er tilbake – sintere enn noensinne

Komikeren kommer med nytt program på TV 2 til høsten.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Sist vi så Otto Jespersen i aksjon, var det som en fartsglad figur i rånefilmen Børning 2 på kinolerreter landet over.

Det begynner å bli en stund siden komikeren har hatt et eget program, hvor han kan få luftet alt som går ham på nervene. Og det er en del.

– Jeg irriterer meg over mange ting, og da er det veldig tilfredsstillende å få et eget program der jeg kan la raseriet ramme de ansvarlige. Om vi ikke løser sakene, så er det i alle fall god egenterapi for en sinna mann i 60-årene, sier Otto Jespersen.

Skal løse små og store problemer

I programmet «Otto har fått nok» skal han, sammen med makker Emilie Skolmen, ta for seg alt som irriterer ham i velferdsstaten Norge. Det er nok av ting å ta av i det som FN har kåret til verdens lykkeligste land.

MAKKERE: Otto Jespersen og Emilie Skolmen skal løse problemer i velferdssamfunnet. Foto: Espen Solli / TV 2 
MAKKERE: Otto Jespersen og Emilie Skolmen skal løse problemer i velferdssamfunnet. Foto: Espen Solli / TV 2 

– «Otto har fått nok» er et subjektivt forbruker- og samfunnsmagasin med kort lunte. På vegne av seg selv og ikke minst oss seere tar Otto Jespersen for seg ting i samfunnet som går oss på nervene eller kan behøve en Ottosk pekefinger, sier TV 2s humorsjef Alice Sommer i en pressemelding, og legger til:

– Her er ingenting for lite eller for stort, enten det dreier seg om oppdrettsnæringen, klimaskeptikere, folk som sniker i kø eller gjenstander som er umulige å få ut av emballasjen.

Otto får god hjelp av Emilie til å finne humoristiske løsninger på saker i samfunnet som han mener det bør ryddes opp i. Ingen problemstilling er for liten eller for stor, og alle irritasjonene er lette å kjenne seg igjen i.

Send tips til otto@tv2.no, så kanskje Otto Jespersen tar nettopp din sak!