Martine Lunde (20) og Aleksander Sæterstøl (20) har vært kjærester siden de kom hjem fra oppholdet på Paradise Hotel og har nå vært et par i to måneder.

Det innrømmet de for en ukes tid siden og Martine har også skrevet om dette på sin blogg.

Viste puppene

Under oppholdet på Paradise Hotel har det skjedd mye for paret og Martine har en spesiell hendelse friskt i minne.

– Det er en hendelse jeg er litt flau over og det var første natten med Aleks som partner. Vi ble ganske kosete med engang, men vi hadde ikke sex. Da jeg lå oppå han, så man så og si alt, pupper og alt mulig. Det er jeg ganske flau over, sier Martine til TV 2.

Paradise-brudd

Eksemplene på Paradise-deltagere som har blitt sammen etter oppholdet på hotellet er mange. Og eksempler på at forholdet ikke fungerer etter en stund finnes det også en del av. Martine Lunde har tro på kjærligheten med Aleks, til tross for den negative statistikken.

– Det er vel forskjellig fra person til person. Vi får håpe at vi ikke går i den samme fellen som mange andre, at det blir slutt etter et halvt år. Vi har det veldig fint sammen nå, understreker Martine til TV 2.

– Skjærer tenner om natten

Etter Paradise har Martine og Aleksander oppdaget mange nye sider ved hverandre. Noe irriterer mer enn andre ting.

– Det mest negative med Aleks, og noe som irriterer meg sjukt mye, er at han skjærer tenner om natten, så jeg ikke får sove. Det merket jeg ikke inne på Paradise, hvor jeg sov med han hver natt. Men ellers er det mange positive sider som veier opp, avslutter Martine.