Nikki Reed (28) og Ian Somerhalder (38) skal bli foreldre for første gang.

Reed delte den gledelige nyheten med fansen i en post på Instagram. Hun skriver:

«Hei, lille venn. Jeg kjenner deg, men bare fordi jeg kan føle deg. Hvordan er det mulig å allerede elske noen så høyt?

Alt jeg vet er at det er det sterkeste jeg har følt noensinne.

Vi har delt denne kroppen en god stund nå, og vi har allerede opplevd så mye sammen. Vi greier knapt vente til vi får møte deg... kjærlig hilsen fra foreldrene dine.»

På bildet som ledsager meldingen ser man Somerhalder som sitter på kne mens han kysser Reeds mage – en mage tyder på at de har holdt graviditeten hemmelig en stund.

Også Somerhalder delte en melding på sin egen konto, hvor han blant annet skriver at det han ikke kan tenke seg noe mer spennende enn dette neste kapitlet som nå venter, og at han ønsket at fansen skulle få høre det fra dem først.

Paret giftet seg i 2015, og har i tidligere intervjuer snakket om at de ønsker seg barn – men at de ville vente til de begge hadde litt mer rom i timeplanen.

Somerhalder har spilt i en rekke serier og filmer, men de siste årene har han kanskje vært mest kjent for sin rolle i serien «The vampire diaries».

28 år gamle Reed startet karrieren sin med ungdomsfilmen «Thirteen» allerede i 2003, og slo for alvor igjennom med rollen som Rosalie i Twilight-filmene.