Den amerikanske pappagutten Dan Bilzerian (36) har arvet millioner av dollar, og har skaffet seg over 20 millioner fans på Instagram ved hjelp av damer, våpen og biler.

Midt oppe i det hele, dukker plutselig norske Nina Winther opp på kontoen til Bilzerian. Det hele startet på en jentetur til Las Vegas, da de havnet på bord med «Kongen av Instagram».

– Da snakket jeg egentlig ikke så mye med ham. Jeg var mest opptatt av mine egne venner. Det var ikke før dagen etter at jeg snakket med ham på et dayparty, forteller Winther til God kveld Norge.

Overfladisk inntrykk på Instagram

Det finnes nesten ikke ett bilde hvor han ikke er akkompagnert av lettkledde damer, men skal vi tro Nina Winther, er han ikke så mannssjåvinistisk som han fremstår.

America is rioting in the streets over the election, in other news, weed is now legal in Nevada

Et innlegg delt av Dan Bilzerian (@danbilzerian)

– Instagramkontoen hans viser et veldig overfladisk liv. Han har alt han vil ha, og det er realiteten det han viser, men det er også veldig «staget». Han har rolige deler av livet sitt. Han er en person, forteller Winther.

Og de gangene hun har vært der, har hun vært den eneste kvinnen til stede i boligen hans.

– Når jeg har vært der, så har jeg vært alene. Det er ikke slik at det er femten jenter i huset til enhver tid. Den siste gangen jeg var der i en uke, så var det ingen andre der, forklarer hun.

– Ikke ekkel

Mange har fått et inntrykk av at Bilzerian er en mannssjåvinist, og kanskje også en grisegutt til tider. Dette avkrefter imidlertid 23-åringen fra Norge.

– Han virker kjempeekkel – det var det jeg trodde om ham også, men det er han faktisk ikke. Han viser veldig respekt og han tar nei for et nei. Han er ikke ekkel eller innpåsliten i det hele tatt, konstaterer hun.

⚡️ First time this one😏

Et innlegg delt av NINA WINTHER (@ninawinthercom)

Etter hennes møte med 36-åringen, og et bilde av Winther på pokerspillerens konto, har følgerskaren hennes på Instagram steget betraktelig. Hun hadde 8000 følgere. Nå har hun 147.000.

– Da han la ut bildet, var jeg oppe i 60.000 i løpet av de første timene. Det var jo veldig morsomt, jeg må jo innrømme det.

23-åringen har også fått prøvd et utvalg fra våpensamlingen til Bilzerian. Og det er ikke hvilket som helst våpen hun holder i henda.

– Han bare «velg hva du vil», og jeg visste jo ikke hva ting var, så jeg valgte jo det han sa var en «terrorist sniper», som han sa terrorister brukte. Den ville jeg prøve, sier Winther.

Se reportasjen med Nina Winther og Bilzerian i God kveld Norge lørdag kl. 22.10 på TV 2.