Karpe Diem inntar denne uken Oslo Spektrum og gjør tre utsolgte konserter.

Magdi Omar Ytreeide Abdelmaguid (32) og Chirag Rashmikant Patel (32) solgte ut 27.000 billetter på rekordtid i fjor høst og noe lignende har ingen artister, verken norske eller utenlandske gjort før dem.

Avsløringer på Instagram

Forberedelsene er i full gang før første konsert om to dager, og et crew på 350 personer er i full gang med forberedelsene i Oslo Spektrum. Alle sammen har fått forbud mot å dele noe i sosiale medier, men gutta har delt litt til fansen.

– Vi klarer ikke å holde oss helt, men de virkelige hemmelighetene om hvordan scenen skal se ut og hva som skal skje, det har vi klart å holde for oss selv, sier Chirag.

⚽️⚽️⚽️

Et innlegg delt av Karpe Diem (@karpe_diem_offisiell)

– Vi har ihvertfall sluttet å tenke at alle skal får den samme opplevelsen. Så lenge alle får en kul opplevelse kan de godt være ulike for publikum, sier Magdi til TV 2.

Barn og familie tilstede

Blant de 27.000 publikummerne er det mye familie til de to gutta som er på plass. Magdi får besøk av barna på generalprøven og kona, Oda Felicia Sigstad.

– Kona mi skal foran scenen i Grisebingen, hun kommer på konsertene flere dager. Hun skal prøve alle plassene, ha sitteplass og ståplass. Barna mine kommer en tur på generalprøven, forteller Magdi.

– Hva med deg Chirag?

– Jeg har ikke noe valg, hele slekta skal inn alle dagene. Vi får masse gjester fra utlandet og det er fullt hus oppe hos mor og far.

– Tre ganger så drøyt

Konsertene kommer fire år etter at de spilte for et utsolgt Oslo Spektrum som første norske rapgruppe – i mars 2013.

– Forrige konsert i Oslo Spektrum er sannsynligvis det sjukeste vi har opplevd noensinne. Ideene og drømmene vi har i denne runden krever at vi gjør tre konserter, og om vi får til dette, så blir det faktisk tre ganger så drøyt, avslutter Karpe Diem til TV 2.