Playboy Mansion er kjent for sine mange ville fester og lettkledde kvinner – og så klart mannen bak hele «sirkuset» Hugh Hefner.

Yngstemann i Hugh Hefners barneflokk, Cooper Hefner, letter nå på sløret om oppveksten i den meget beryktede Playboy-boligen i et intervju med New York Post.

Sofistikerte fester

I hans første leveår, da pappa Hugh fortsatt var sammen med Coopers mor – Kiberley Conrad – var det i følge Cooper svært sofistikerte fester.

– Festene ble til gallamiddager, noe jeg tror moren min sto bak, sier han.

Sikkerhetsvaktene satt barnevakt

Da foreldrene skilte lag i 1998, bygget Hugh en egen bolig for Kimberley, Cooper og storebroren Marston (27) kunne bo. Guttene flyttet mellom husene.

– De gangene pappa hadde de noe «drøyere» festene rundt Halloween og om sommeren, satt sikkerhetsvaktene barnevakt for oss, og sørget for at vi ikke forlot huset.

Går i pappas fotspor

I dag er det Cooper som har tatt over Playboy-imperiet. Han startet i familiebedriften allerede som 21-åring, men sluttet tidlig i 2016 etter å ha gjort det klart at han ikke støttet retningen selskapet valgte å gå i markedsføring.

– Jeg ville være med på å konstruere en relevant og dagsaktuell merkevarestrategi. Noe Playboy kunne presentere for min generasjon. Det ble imidlertid klart at dette ikke ville la seg gjøre under de daværende lederne, uttalte Cooper i et intervju med Entertainment Tonight.

Gjeninnførte nakenbilder

Mens Cooper glimret med sitt fravær, bestemte ledelsen seg – med Hugh i spissen – at de skulle slutte å publisere nakenbilder.

Prosjektet, som Cooper kritiserte offentlig, pågikk i ett år, før de så hvilke katastrofale følger det fikk for abonnementstallene. I etterkant abdiserte Hugh fra Playboy-tronen. Det var Coopers tur til å styre sjappa.

– En av mine første prioriteringer var å gjeninnføre nakenheten, slik at det faren min hadde bygget opp ble autentisk igjen, forteller Cooper.