Stopp for Hotel Cæsar

TV 2 har besluttet å ikke bestille en ny sesong av dramaserien.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Siden premieren i 1998 har det blitt sendt over 3000 episoder av den norske dramaserien Hotel Cæsar.

Nå varsler TV 2s dramasjef Christopher Haug at det ikke kommer nye episoder etter sesongen som nå går eksklusivt på TV 2 Sumo.

– Det stemmer at vi ikke har bestilt en ny sesong av Hotel Cæsar nå, men for TV 2 så betyr ikke dette at eventyret er over, sier Haug til TV 2.

– TV 2 fortsetter sin dramasatsning, men må som alle gjøre prioriteringer. Neste sesong kommer det ikke nye episoder av Hotel Cæsar, men andre nye serier, fortsetter han.

Se den aller første scenen i Hotel Cæsar øverst i artikkelen!

Synkende seertall

Selv om det ikke er bestilt nye episoder, understreker dramasjefen at serien også har vært i denne situasjonen tidligere.

– Vi er utrolig stolte av Hotel Cæsar og jeg minner om at det er ikke første gang man pauser innspillingen av Cæsar. Det er ikke til å stikke under en stol at det vært mange år med synkende seertall og at satsningen på Sumo ikke helt har gitt oss de tallene vi ønsket, men Cæsar har vært ute i hardt vær før og hva fremtiden vil bringe, vet ingen.

Sendes ut 2017

Haug mener fansen fortsatt har mye å glede seg til.

– TV 2 vil, som alltid, gjøre en løpende vurdering og vurdere nye episoder av Hotel Cæsar neste sesong. Før den tid, så minner jeg på at det er mange timer igjen med nye Hotel Cæsar episoder på Sumo. Det er verdt å følge med fremover, for det er en forrykende sesong som vises nå.

Nye episoder av Hotel Cæsar sendes på TV 2 Sumo ut 2017.

 Hotel Cæsar-fansen raste mot TV 2 da serien ble kuttet på TV