Ny sesong av Bloggerne høsten 2017 – disse er med

En ny blogger melder sin ankomst i den syvende sesongen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Den sjette sesongen av dokuserien Bloggerne avsluttes denne uken. Med 24 episoder over seks uker har dette vært den lengste hittil.

Nå bekrefter TV 2 at en ny sesong vil være tilbake på TV-skjermen allerede høsten 2017.

Ni personer, kjent fra blogger og sosiale medier, har delt livene sine på TV. Blant annet har vi fått et innblikk i russetiden på bygda, barnefødsel, kjærlighetstrøbbel og villmarksliv.

Flere av profilene har fått medieomtale gjennom sesongen, men det er drammenseren Anniken «Annijor» Jørgensen som skapte flest overskrifter da hun omtalte to menn som var på trilletur.

Riise ut, Hilton inn

John Arne Riise og kona Louise Angelica, samt villmarksjenta Tonje Blomseth, er ikke med i den kommende sesongen. Det er derimot Anna Rasmussen, Kristine Ullebø, Anniken Jørgensen, Anne Brith Davidsen og Marna og Ørjan Burøe.

Nykommeren i den syvende sesongen er Espen Hilton, som står bak bloggen Espenhilton.com.

– Nå føler jeg det er på tide å vise frem en helt ny side av hvem jeg er som person. Jeg hadde aldri trodd jeg skulle gråte på kamera, men reality-tv er reality-tv, sier han til TV 2, og forteller videre at det blir en spennende sesong.

Gleder seg til ny sesong

Også Anna Rasmussen er klar for sin fjerde sesong av Bloggerne, og tror seerne kan få et enda større innblikk av livet hennes.

– Jeg gleder meg veldig til ny sesong. Det blir en sesong med større fokus på meg som person, og ikke som mamma. Sesongen som nå har blitt sendt har vært preget av en lang graviditet. Jeg gleder meg til å vise mye mer av livet mitt til både lesere og seere, forteller trebansmoren.