Kim Kardashian snakker ut om det brutale ranet: – Trodde jeg skulle bli voldtatt og skutt

Kim Kadashian West (36) snakker endelig ut om hva som skjedde den natta hun ble ranet.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I oktober i fjor ble superstjerna Kim Kardashian West (36) brutalt bundet og ranet på et leilighetshotell i Paris.

I ettertid var det stille fra Kardashian i lang, lang tid. Ikke før nå har hun fortalt hele historien om hva som skjedde den natta. Nå deler hun det i sin egen realityserie Keeping Up With The Kardashians.

Oppdaget henne på Snapchat

Realitystjernen forteller at hun tror det var en gruppe som fulgte etter henne og resten av Kardashian-klanen hele turen.

– Jeg snapchattet at jeg var igjen hjemme mens alle andre gikk ut, så jeg tror de visste at jeg var alene. De så en mulighet og grep den, sier hun, ifølge E! Online.

Det begynte med at hun hørte fottrinn på vei opp trappa, mens hun lå i senga. Hun ropte ut, men fikk ikke svar.

– Akkurat da, når jeg ikke fikk noe svar, begynte hjertet mitt å slå intenst. Jeg visste at noe var galt.

Vurderte å stikke av

Deretter så hun to personer, kledd som politimenn, som holdt en mann mellom seg. De to personene viste seg å være ransmenn, mens mannen de holdt, var hotellets portner. Han hadde håndjern på, og han hadde nøkkelen til rommet. Han måtte oversette fra fransk til Kardashian, fordi ransmennene ikke snakket engelsk.

Kardashian fikk beskjed om å gi dem ringen sin, som lå på bordet.

Deretter dro ransmennene henne ut i gangen, og Kardashian så at de var bevæpnet, skriver E! Online.

– Jeg så på pistolen, og på trappa. Jeg hadde et tiendedels sekund til å ta en avgjørelse. Skal jeg løpe ned trappa og enten bli skutt i ryggen – det er så fælt å tenke på – eller kanskje rekke ned trappa, men så kanskje heisen ikke kommer, forteller Kardashian.

Hun valgte å ikke rømme. De dro henne tilbake inn i rommet. Kardashian tryglet for livet, og ba portneren om å fortelle dem at hun hadde små barn hjemme.

– Han dro meg inntil seg foran senga

Da ble hun teipet over munnen, slik at hun skulle slutte å rope.

– Mannen tok beina mine, og jeg hadde ikke noen klær under. Han dro meg inntil seg foran senga, og jeg var helt sikker på at de skulle voldta meg. Jeg forberedte meg mentalt på det, men de gjorde det ikke, sier Kardashian.

Isteden teipet de sammen beina hennes, og holdt en pistol mot hodet hennes.

– Jeg var sikker på at de skulle skyte meg. Jeg ba en bønn om at Kourtney skulle få ha et normalt liv videre etter at hun fant min døde kropp i senga.

Men de skjøt henne ikke. Isteden dumpet de henne i badekaret og stakk av med alle verdisakene.

Heldigvis kom ikke Kardashian fysisk til skade. Etterforskningen av saken pågår fortsatt, og i januar fortalte fransk politi at de har pågrepet 16 personer i forbindelse med saken.