Millionene ruller inn for Farmen kjendis-deltakerne

God kveld Norge avslører: Lothepus selger kondomer, Petter Pilgaard holder foredrag og bloggerne Ida Gran-Jansen og Linni Meister opplever økt trafikk og reklameoppdrag.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Deltagerne på Farmen-kjendis opplever en enorm etterspørsel som foredragsholdere, modeller, bloggere og konsertartister. De håver inn millioner av kroner på sin kjendisstatus.

God Kveld Norge møter Petter Pilgaard på fotoshoot hvor han reklamerer for sin egen strikkegenser. 37-åringen har blitt svært ettertraktet etter sin deltagelse på Farmen-kjendis på TV 2. Han opplever en enorm popularitet og kjenner på at det ikke er nok timer i døgnet til å takke ja til alle forespørslene han får.

– Det har vært litt surrealistisk hverdag for å være helt ærlig. Etter at Farmen begynte å gå på tv har alle muligheter åpnet seg, forteller Pilgaard til God Kveld Norge.

40.000 kroners foredrag

Det er heller ikke gratis å leie inn Pilgaard som foredragsholder eller konferansier. Han koster 40.000 kroner.

FOTOSHOOT: Petter Pilgaard på fotoshoot for sin nye strikkegenser. Foto: God Kveld Norge/TV 2.
FOTOSHOOT: Petter Pilgaard på fotoshoot for sin nye strikkegenser. Foto: God Kveld Norge/TV 2.

– Om det er verdt det eller ikke får andre avgjøre. Jeg får jo bookinger, så tydeligvis så er jeg verdt det for noen, sier Petter.

Økt trafikk og standup-suksess

Bakeblogger Ida Gran-Jansen (29) har stor suksess og bloggen doblet trafikken under Farmen-kjendis. Det samme har Linni Meister (31) opplevd med bloggen sin. Hun har også fått fått flere tilbud om reklamejobber og foredrag.

Komiker Tore Petterson (37) har lenge prøvd å livnære seg på standup og foredrag og endelig har han lykkes.

KREMMER: Lothepus og samboeren Randi Sørum kan smile hele veien til banken om dagen. Farmen-kjendis-deltakelsen har bidratt til å gjøre Lothepus til millionær. Foto: Scanpix
KREMMER: Lothepus og samboeren Randi Sørum kan smile hele veien til banken om dagen. Farmen-kjendis-deltakelsen har bidratt til å gjøre Lothepus til millionær. Foto: Scanpix

– Etter Farmen så har jeg nok doblet inntekten min, det har jeg gjort, sier Tore Petterson til God Kveld Norge.

Lothepus-suksess

Den av deltagerne på årets Farmen-kjendis med aller størst suksess er Lothepus. Han er en kremmer og ser muligheter overalt. Salget av egne kondomer, t-skjorter, gensere og eplecider har eksplodert.

Bandet hans har fått hele 30 spillejobber de nærmeste månedene og tar opptil 200.000 kroner for en spillejobb.

Vendela-bok

Vendela Kirsebom gjør det også skarpt etter Farmen. Hun tar 50.000 for et foredrag.

Hun har i tillegg slått seg sammen med Pilgaard og gjør moteoppdrag, tv-opptredener, konferansier-oppdrag og skriver bok.

– Dette tar helt av. Nå er programmet over og det bare fortsetter, det er gøy, avslutter Kirsebom til God Kveld Norge.

God kveld Norge ser du lørdag kveld kl. 23.05.