Farmen er ett av Norges aller største underholdningsprogrammer, og setter stadig nye rekorder med hundretusener av seere.

Nå har DU mulighet til å reise 100 år tilbake i tid, drive en gård, få nye vennskap for livet og utfordre deg selv. Alt i beste sendetid på TV 2.

Intervjurunder

Farmen-crewet reiser rundt i Norge for å intervjue potensielle deltakere denne våren. Her er datoene for intervjurundene:

Stavanger: 22. og 23. mars

Bergen: 29. – 31. mars

Tromsø: 18. april

Trondheim: 19. – 21. april

Det blir også fortløpende intervjuer i Oslo utover våren.

MELD DEG PÅ FARMEN HER.

Ifølge programleder Gaute Grøtta Grav, er det ikke noe å lure på: Det er nå du har sjansen, og det er ingen grunn til å nøle.

KAN BLI DEG: Laila Lochert vant Farmen 2016. 
KAN BLI DEG: Laila Lochert vant Farmen 2016. 

– Det er ikke noe å tenke på – få ut fingeren og send inn en søknad! Så kan du heller tenke igjennom det senere. Det er ikke for sent å angre før du sitter inne på gården, sier Gaute Grøtta Grav til TV 2.

Søk gjerne sammen med noen

Intervjurundene er i gang, og over 5500 søkere har allerede sendt inn sin søknad. Men Grøtta Grav håper at enda flere vil søke.

– Ingenting er satt ennå. Farmen-døra er fortsatt åpen! sier han.

Blant tusenvis av søkere, er det rundt 14 personer som får være med på gården. Men det er én ting du kan gjøre for å øke sjansene dine for å bli med.

– Jeg vil oppfordre folk til å søke sammen med noen de er i en relasjon med: Moren din, faren din, søstera di, en bror du aldri har møtt, eller en person du ikke kan leve uten, sier Grøtta Grav.

Bryllupsreise på Farmen?

– Dersom du vil teste forholdet ditt, kan du melde deg på med din kjære. I 2007 hadde vi et par som tok bryllupsreisen sin på Farmen. Hvorfor ikke? sier Grøtta Grav.

Agnethe Salvesen og Ole Magnus Skretting ble riktignok nødt til å ta en ny bryllupsreise etter Farmen-oppholdet, da det ikke akkurat ble hvetebrødsdager. Men – en opplevelse for livet, blir det helt garantert.

Viktig med bilder

Og når du nå får ut fingeren og søker om å bli med på Farmen, er det én ting til som er viktig å tenke på.

– Det er viktig å sende oss gode bilder: Ett nærbilde og ett lenger unna. Det er ikke fordi du trenger å se ut som en modell, men fordi personligheten din må synes på bildet. Du kan også sende inn en video, om du vil, sier Gaute.

Og igjen: Meld deg på her!

For videre spørsmål kan henvendelser sendes til produksjonsselskapet Strix.