«Game of Thrones»-regissørene David Benioff og Dan Weiss møtte søndag på scenen under filmfestivalen South by Southwest i Austin i Texas. Der kom de med en aldri så liten avsløring om et kjent fjes som dukker opp i den etterlengtede syvende sesongen av den populære serien.

Benioff kunne nemlig fortelle at musiker Ed Sheeran (26) kommer til å dukke opp i løpet av sesong syv, melder Entertainment Weekly.

Ifølge regissørene er sangeren en favoritt blant GoT-skuespillerne, og de har forsøkt å få ham inn i tidligere sesonger. De avslørte ikke hvilken rolle Sheeran har fått.

I tillegg kunne de avsløre at den åttende og siste sesongen kun kommer til å ha seks episoder, og at de to ikke kom til å jobbe med eventuelle andre serier fra GoT-universet.

Flere andre kjente fjes har dukket opp i mindre roller i Game of Thrones, blant annet det islandske bandet Sigur Rós, Mastodon, Will Champion fra Coldplay og Gary Lightbody fra Snow Patrol.

Tidligere denne uken ble det også klart at den syvende sesongen av Game of Thrones har premiere 16. juli, langt senere enn de tidligere sesongene, som har startet på vårhalvåret. Denne sesongen har kun syv episoder, mot de tidligere 10 episodene i tidligere sesongene.