Siden i høst har Pamela Anderson (49) hatt hyppige besøk til den ecuadorianske ambassaden i London. Grunnen er ifølge tabloidavisen New York Post at hun har utviklet et forhold til en mann som ikke har vært ute av ambassaden på fire år, WikiLeaks-grunnlegger Julian Assange (45).

Avisen skriver blant annet at hun ofte har med seg hjemmelaget vegansk mat til Assange, men ville overfor avisen verken bekrefte eller avkrefte at de to er i et forhold.

WikiLeaks grunnlegger Julian Assange under en pressekonferanse på ambassaden i februar i fjor.
WikiLeaks grunnlegger Julian Assange under en pressekonferanse på ambassaden i februar i fjor. Foto: Niklas Halle'n

Like etter tok hun til Internett. På sin egen blogg beskriver hun ham som «den mest intelligente, interessante og informerte mannen som eksisterer», og hun vedgår også at hun synes han er sexy. I tillegg forsvarer Pamela han mot voldtektsanklagene som gjorde at han søkte politisk asyl på ambassaden for fire år siden. Innlegget avsluttes med at hun «alltid vil stå ved siden av min Julian».

Den tidligere Baywatch-stjernen har i senere år engasjert seg politisk i flere saker, som AIDS, miljøet og dyrevelferd. I oktober i fjor ble hun fotografert mens hun postet et brev til den britiske statsministeren Theresa May, der hun ba om at britiske sirkus ikke lenger skulle få lov til å bruke ville dyr.

Her er Pamela Anderson fotografert sammen med sønnen Dylan Jagger Lee (19) under en motevisning i fjor høst. JP Yim/Getty Images/AFP 
Her er Pamela Anderson fotografert sammen med sønnen Dylan Jagger Lee (19) under en motevisning i fjor høst. JP Yim/Getty Images/AFP 

Nå ønsker hun altså at Wikileaks-grunnleggeren skal få slippe ut av den ecuadorianske ambassaden, der han har vært siden han fikk innvilget politisk asyl i 2012.

Pamela Anderson har tidligere hatt forhold til blant annet Mötley Crüe-trommis Tommy Lee, Kid Rock og den svenske supermodellen Marcus Schenkenberg. Hun har to sønner sammen med Tommy Lee, Brandon Thomas (20) og Dylan Jagger (19). Sistnevnte har slått seg opp som modell, og gikk på catwalken under en motevisning i Milano i februar.