I semifinalene i forrige uke måtte Vendela Kirsebom (50) ta farvel med Farmen kjendis-gården, sammen med Tore Petterson (37) og Linni Meister (31).

Etter flere krevende konkurranser, med blant annet en iskald hinderløype, gikk finaleplassene til Leif Einar «Lothepus» Lothe (46), Ida Gran-Jansen (29) og Petter Pilgaard (36).

Det seerne derimot ikke fikk se, var at én av semfinale-konkurransene gikk hardt utover middagsplanene til deltakerne.

– Jeg og Lothe hadde vært på markedet og fått tak i kjøtt, og skulle til å tilberede det. Men så kom plutselig Gaute og sa at det var tid for første konkurranse, så da måtte vi jo gå fra det kjøttet, forteller Kirsebom til Nyhetskanalen.

Tiet om flueegg

Mens deltakerne filmet øksekast-konkurransen hvor Petter Pilgaard gikk rett til finalen, ble kjøttet stående igjen på gården.

– Vi hadde lokk over det, men det er veldig mange fluer der. På bare noen minutter så ble det bare egg over hele kjøttet. Det var flueegg over hele, sier hun.

Kirsebom avslører at hun og Lothepus lot være å si noe til de andre deltakerne, og skrapte av eggene før tilberedningen. Det var ifølge henne nesten helt hvitt av egg.

– Kjøttet skulle spises, og alle spiste det, sier hun.

Først etterpå fortalte de resten av deltakerne hvordan kjøttet på et tidspunkt hadde sett ut.

Gode tilbakemeldinger
Kirsebom forteller at hun har fått utelukkende gode tilbakemeldinger etter deltakelsen i programmet, som har satt seerrekord hos TV 2.

– Folk stopper meg på butikken og bensinstasjonen og overalt, og sier «vi heier på deg, hva skjer og hvem vinner», forteller hun.

Selv tok hun tidlig ansvar og jobbet hardt på på gården, og ble godt likt av de andre deltakerne.

– Jeg føler at jeg har fått vist en annen side av meg selv, sier Kirsebom, som har jobbet som internasjonal supermodell siden hun ble oppdaget som tenåring.

– Det er det beste jeg har takket ja til i hele mitt liv, sier hun.

Se finalen av Farmen kjendis søndag klokken 20.00 på TV 2 eller Sumo.