For 25 år siden ble hun kjent som en av de hotteste supermodellene i verden, og har blant annet prydet forsiden på verdenskjente Sports Illustrated. I onsdagens episode av Farmen kjendis ble hun titulert av Leif Einar Lothe (47) som en «ekte gardskjerring».

I dag, den 12. januar, fyller Vendela Kirsebom 50 år.

– Guds gave

Jubilanten er denne uken storbonde i seersuksessen Farmen kjendis. På gården har hun gjort seg bemerket som et følelsesmenneske med et stort hjerte for alt og alle.

– Hun er guds gave til både dyr og mennesker, skrøt Lothe i gårsdagens sending.

Se video øverst i saken!

Til TV 2 forteller Vendela at komplimentene fra Lothepus var fantastisk å få.

– Til tross for at jeg er østlending, så mener Lothe at jeg kan noe. Gardskjerring er en ære å bli kalt, sier hun.

– Lothepus er helt fantastisk fin og varm, og har alltid et glimt i øyet, forteller hun og legger til:

– De deltakerne som hadde tid møttes i går for å se episoden sammen, så det var veldig hyggelig. Det var noen fantastiske komplimenter å få.

50-åringen fortalte til TV 2 i vår at hun ble med på Farmen kjendis for å komme vekk fra jobb og hverdagen.

– Jeg har ingen taktikk. Jeg vil bare at dette skal bli en fin opplevelse sammen med de andre deltakerne. Jeg gleder meg, svarte modellen den gang.

Farmen-krangel

Det stormer rundt Farmen kjendis om dagen. Allerede første uke røk Aylar Lie (32) og trimdronningen Kari Jaquesson (54) i tottene på hverandre. Klimakset kom da Aylar slo ut sistnevnte i rekord-tvekampen sist søndag.

I et langt Facebook-innlegg som ble publisert 11. januar gikk Aylar hardt ut mot Jaquesson. Til TV 2 sa Aylar at hun egentlig hadde bestemt seg for å legge saken død, men at hun etter å ha sett Jaquesson i et intervju med God kveld Norge endret mening.

Farmen kjendis ser du på TV 2 mandag klokken 21.45, samt onsdag og søndag klokken 20.00.