Det gikk hett for seg inne på gården den første uken av Farmen kjendis, og to av dem som kranglet mest var Aylar Lie (32) og Kari Jaquesson (54).

Klimakset kom da pokerdronningen slo ut trimdronningen i rekord-tvekampen søndag.

Mandag trakk Aylar seg fra konkurransen, men selv om begge er ute av programmet fortsetter intrigene. I et Facebook-innlegg postet natt til onsdag skriver Aylar følgende:

«NÅ ER DET NOK, Kari Jaquesson! Du klarer ikke akseptere at folk er uenige med deg uten å kverulere om alt! I tillegg oppfatter jeg deg som belærende, nedlatende og driver med hersketeknikk».

Innlegget fortsetter:

«Kari, dersom du hadde stått opp ved soloppgang slik som meg eller la deg så sent som meg, så hadde du nok fått med deg at jeg tok meg av mye mer av fellesoppgavene utover ukesoppdraget. Alle bidro hele tiden, også jeg! Produksjonen har det på tape. Spør dem!»

Aylar legger ingenting imellom og slår tilbake mot beskyldninger hun mener Jaquesson har kommet med.

«Du sier gjentatte ganger at du VET «Aylar har øvd masse i forkant» på å holde melkespann, hvordan vet du det egentlig? Det er ikke sant, men du må gjerne fortsette å tro det om det gir deg trøst eller forklaring for at du tapte tvekampen. Ikke glem at det var tidenes melkespann-rekord da, så da burde jo kanskje noen andre ha klart å holde så lenge».

KRANGLEFANTER: Kari Jaquesson (54) og Aylar Lie (32).
KRANGLEFANTER: Kari Jaquesson (54) og Aylar Lie (32).

Avslutningsvis skriver hun:

«Så tilslutt skal jeg gi deg en "LIFE LESSON" som du tok deg til rette å gi stakkars Petter Pilgård som ikke hadde noen annen sengeplass enn ved siden av deg. PASS PÅ DINE EGNE SAKER I FREMTIDEN, Kari! Hvis ikke får du nok flere slike smell i fleisen - for du hadde nemlig vunnet denne kampen om det ikke var for at jeg var ubeskrivelig lei å føle meg dårlig og urettferdig behandlet av deg. Det er jeg som er David og du som er Goliat her!»

Til TV 2 forteller Lie at hun egentlig hadde bestemt seg for å legge saken død, men at hun etterhvert endret mening.

– Jeg hadde i grunnen ikke lyst til å gi dette noe næring, men jeg ble lei av å høre henne jabbe om meg i mediene selv etter Farmen. Intervjuet på God morgen Norge ga meg overdose, sier hun.

I en SMS til TV 2 skriver Kari Jaquesson:

«Det er befriende å kunne ta en skikkelig utblåsing en gang i blant, det gjorde sikkert godt».

Svaret fra treningsguruen faller ikke i god jord hos Aylar.

– Jeg hadde ikke forventet noe annet fra henne.

Hun sender samtidig en takk til alle som har kontaktet henne etter Farmen kjendis-deltakelsen.

– Jeg er veldig takknemlig for støtten og forståelsen fra for min frustrasjon over Kari.