En av selve juvelene på Golden Globes-showet manglet da den røde løperen var rullet ut foran Beverly Hilton Hotel i Los Angeles natt til mandag.

Verken Angelina Jolie eller Brad Pitt – som år etter år har strålt på den røde løperen – var nemlig å spore.

Pitt var på prisutdelingen for å presentere filmen «Moonlight», men gikk bakdøra – og viste seg ikke på løperen.

Justin Timberlake og Jessica Biel

Men heldigvis var det noen gode arvtakere på plass på løperen. Jessica Biel og Justin Timberlake tok nemlig stor plass, og sjarmerte fotografene med flørt og store smil.

Moteekspert og redaktør i Vixen, Ida Elise Einarsdottir, mener at paret var blant de store vinnerne på den røde løperen i natt.

HOT PAR: Jessica Biel og Justin Timberlake.
HOT PAR: Jessica Biel og Justin Timberlake. Foto: Charley Gallay

– Jessica Biel eide den røde løperen sammen med Justin Timerblake i sin Elie Saab-kjole med overdel i sort fløyel og en av kveldens dypeste utringninger. Hun hadde også skjørt med print og blomsterbroderier. Legg til et par store øreringer og en av årets hotteste frisyrer, nemlig sideskillen. For ikke å glemme Justin da. For anledningen i Tom Ford, sier Ida Elise Einarsdottir.

– De er på mange måter de nye arvtakerne nå som Angelina Jolie og Brad Pitt er historie, og de gjorde ikke akkurat skam på arven i dag. Dette var hot, sier Einarsdottir.

FLØRTET PÅ LØPEREN: Justin Timberlake og Jessica Biel.
FLØRTET PÅ LØPEREN: Justin Timberlake og Jessica Biel. Foto: Jordan Strauss

Blake Lively og Ryan Reynolds

Det samme kan hun ikke helt si om skuespillerparet Blake Lively og Ryan Reynolds.

– Selv om det finnes noen få unntak fra regelen less is more, så blir bare fløyel, sølvpaljetter, gullsko og edelstener litt for mye av det gode, sier moteeksperten.

SMILTE PÅ LØPEREN: Blake Lively og Ryan Reynolds.
SMILTE PÅ LØPEREN: Blake Lively og Ryan Reynolds. Foto: Valerie Macon

Chrissy Teigen og John Legend

– Chrissy Teigen og John Legend må ikke glemmes. Hun i en Marchesa-peplumkjole med blomsterbroderier, metallisk clutch, Jimmy Choo-sko og smykker fra Lorraine Schwartz, og han i en klassisk, sort smoking, sier Einarsdottir.

MYE GULL: Chrissy Teigen og John Legend.
MYE GULL: Chrissy Teigen og John Legend. Foto: Valerie Macon

Nicole Kidman og Keith Urban

– Joda, paljetter er hot. Det samme er 80-tallet, men denne gangen ble det litt for Glamour i off-the-shoulder Alexander McQueen, sier moteeksperten om superparet Nicole Kidman og Keith Urban.

SUPERPAR: Keith Urban og Nicole Kidman.
SUPERPAR: Keith Urban og Nicole Kidman. Foto: Valerie Macon