Nicki Minaj (33) bekrefter at forholdet til den fire år yngre rapperen Meek Mill (29) er over, skriver E News.

Det er kun et halvt år siden paret fortalte at de skulle flytte sammen i luksusboligen.

Paret hadde da funnet drømmevillaen på 1068 kvadratmeter i Beverly Hills, med ni soverom, åtte baderom, fem garasjer og ett stort svømmebasseng.

Turbulent
Forholdet mellom Minaj og Mill har vært preget av opp-og-nedturer, og det har lenge vært spekulert i om paret ville ende opp sammen eller ikke.

😜😍

Et bilde publisert av Nicki Minaj (@nickiminaj)

Nicki Minaj uttalte seg om forholdet deres i «The Ellen Degeneres Show» tidligere i år, hvor hun sa at hun følte seg singel og ikke visste om hun var klar for noen forlovelse.

– Vi prøver fortsatt å finne ut hvor vi er i forholdet. Egentlig så vil jeg ikke si at vi har noe forhold engang, for jeg føler at folk blir slemme når de hører det, sa hun den gang til Ellen.

Rappere
Nicki Minaj har bemerket seg som en unik artist med sin originale rap-stil, og har vunnet en rekke musikkpriser på blant Billboard Music Awards, og MTV Music Video Awards.

I 2013 var hun også med som en av dommerne i den tolvte sesongen av American Idol.

Meek Mill er også en anerkjent rapper i USA, og var i 2015 øverst på Billboard 200, som er listen over de mest solgte albumene i USA. Han har to barn fra et tidligere forhold.

Uredd
Det er ofte overskrifter rundt Minaj.

I november-utgaven av Marie Claire gikk hun til angrep på rap-kollega Kanye West. Årsaken til frustrasjonen er teksten i den elleve år gamle låta «Gold digger», melder US Weekly.

Det er frasen hvor Kanye synger om at en sort kvinne blir forlatt til fordel for en hvit kvinne som får Minaj til å se rødt:

«But when you get on he leave yo ass for a white girl», synger han.

– Jeg er så lei av at sorte kvinner går og føler på at de vil bli forlatt så fort mennene deres blir rike. De forlater dem til fordel for kvinner med en annen hudfarge, sier Nicki Minaj til Marie Claire.