GODE VENNER: Gunhild Stordalen viser at hun har et godt forhold til Ingrid Fuglehaug Stordalen, ekskona til Petter Stordalen. 
GODE VENNER: Gunhild Stordalen viser at hun har et godt forhold til Ingrid Fuglehaug Stordalen, ekskona til Petter Stordalen.  Foto: Instagram

Gunhild Stordalen la ut bilde med ekskona til Petter

Får ros etter at hun la ut bilde med ekskona til sin nåværende mann.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

På sin Instagram-konto la Gunhild Stordalen ut i dag et bilde av seg selv sammen med ekskona til Petter Stordalen, Ingrid Fuglehaug Stordalen, skriver Se og Hør.

Godt forhold

Hun viser hele Norge at hun har et godt forhold til Petter Stordalens ekskone og skriver på bildet :

– Det å være ekskone og kone er kanskje ikke alltid det beste utgangspunktet, men uforutsette vennskap er ofte de beste. Ingrid Stordalen, du er helt fantastisk, skriver Gunhild Stordalen.

Under bildet får hun mye ros fra følgere og mange likes.

Gode venner

Petter Stordalen var gift med Ingrid Fuglehaug Stordalen i 17 år og de to har tre barn sammen. Stordalen er kjent for å inkludere sin ekskone, barn, søsken og foreldre på flotte ferieturer,

– Jeg kommer fra et hjem der det er en tradisjon at dørene står vidt åpne. Det var aldri noe spørsmål om det var flere i huset, det var bare spørsmål om hvor mange vi blir til frokost, sa Petter Stordalen til TV 2 i et intervju i 2011.

– Ubeskrivelig viktig

GODE VENNER: Petter Stordalen og kona Ingrid Fuglehaug Stordalen ankommer åpningen av Christian Ringnes sitt museum for småflasker. Mai, 2003. 
GODE VENNER: Petter Stordalen og kona Ingrid Fuglehaug Stordalen ankommer åpningen av Christian Ringnes sitt museum for småflasker. Mai, 2003.  Foto: Knut Fjeldstad/Scanpix.

Gunhild Stordalen og Ingrid Fuglehaug Stordalen har et godt forhold, noe hun bekreftet i et intervju med Her og Nå i 2011.

– Det å ha et nært og godt forhold til Ingrid, har vært ubeskrivelig viktig, fortalte Gunhild i 2011.

Stor usikkerhet

Gunhild Stordalen kjemper sin livs kamp mot bindevevssykdommen systemisk sklerodermi, som hun ble diagnostisert med i 2014.

– Usikkerheten er stor, dette er den siste sjansen vi har. Det eneste vi vet er at Gunhild ikke kommer til å få et veldig langt liv, men hun kommer til å få et spennende og bra liv, sa Stordalen til Göteborgs-posten i oktober.