NAKEN I SOSIALE MEDIER: Kim Kardashian, Ariel Winter, Chrissy Teigen og Kylie Jenner. Foto: Instagram
NAKEN I SOSIALE MEDIER: Kim Kardashian, Ariel Winter, Chrissy Teigen og Kylie Jenner. Foto: Instagram

Disse kjendisene kastet klærne i sosiale medier i 2016

Kim Kardashian, Justin Bieber og Chrissy Teigen er noen av kjendisene som har delt nakenbilder av seg selv i sosiale medier.

Noen kjendiser er ikke redd for å vise hud i sosiale medier.

På Instagram deler både realitystjerner, modeller og artister bilder uten en tråd.

Vi har samlet noen av bildene kjendisene har delt i 2016.

Kim Kardashian

Realitystjernen Kim Kardashian (36) delte en naken-selfie som fikk mye kritikk i sosiale medier. Årsaken er at hun skrev til bildet at hun ikke hadde et eneste plagg å ha på seg etter å ha født sønnen Saint. Mange mente at realitystjernen ikke kunne skrive det, da hun har mer enn nok penger til å kjøpe hva hun vil av klær.

Dette er ikke første gang realitystjernen har delt lettkledde bilder med fansen.

When you're like I have nothing to wear LOL

Et bilde publisert av Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Kylie Jenner

Kims lillesøster Kylie Jenner (19) sjokkerte fansen da hun delte et lettkledd bilde av seg selv sammen med kjæresten Tyga (27). På bildet har kun på seg jeans og høyhælte sko. Anledningen var Tygas bursdag, og til bildet skrev hun «Gratulerer med dagen, kjære».

happy birthday baby 💋

Et bilde publisert av Kylie (@kyliejenner)

Chrissy Teigen

Supermodellen og TV-personligheten Chrissy Teigen (31) er kjent for å dele mye av sitt privatliv i sosiale medier. I oktober delte hun et bilde på Instagram hvor hun sitter helt naken på stol, bak ektemannen John Legend (37). Til bildet skrev hun gratulerer til ei venninne som hun tagget. Chrissy valgte å deaktiverer kommentarfeltet på bildet.

HAPPY BIRTHDAY @MARISAMXO !!!!

Et bilde publisert av chrissy teigen (@chrissyteigen)

Mariah Carey

Sangstjernen Mariah Carey (46) delte flere bilder av seg selv i et badekar på Instagram, hvor hun var helt naken. Det var kun boblene i badekaret som dekket Careys bryst. Til tross for at hun var i badekaret, hadde hun på seg dyre smykker og diamanter.

Bubbly times selfie 🛀🏼❤️✨😂

Et bilde publisert av Mariah Carey (@mariahcarey)

Ariel Winter

Modern Family-stjernen Ariel Winter (18) er ikke redd for å vise fram kroppen sin i sosiale medier. I fjor fikk Ariel mye oppmerksomhet da hun valgte å være åpen om at hun hadde tatt en brystreduksjon. I sosiale medier er hun en forkjemper for at kvinner skal omfavne formene sine. På bildet hun delte på Instagram, som er backstage fra en fotografering, skriver hun nettopp dette som en emneknagg.

BUTT really, don't miss a spot @kipzachary 📸: @davinaadjani #secretshoot #embraceyourcurves

Et bilde publisert av ARIEL WINTER (@arielwinter)

Alanis Morissette

I sommer delte artisten Alanis Morissette (42) et nakenbilde av seg selv, hvor hun flyter naken under vann med sin gravide mage i fokus. Hun var da høygravid med sitt andre barn.

«Man må være ekstra forsiktig med damer som er gravide ettersom de er de mest hjelpsomme menneskene i verden - for de lager personer», står det som billedtekst til bildet. Det er popstjernens 5-årige sønn som har sagt det herlige sitatet.

Justin Bieber

Popstjernen Justin Bieber (22) serverte en påskegave til fansen, da han delte et nakenbilde på Instagram. På bildet står Bieber og skuer utover en innsjø kliss naken. Dette var ikke første gang Bieber delte nakenbilder med rumpa bar på Instagram.

Senere i år gjorde Justin Bieber Instagram-kontoen sin privat, og bildet ble dermed fjernet.

Justin Bieber. Foto: Instagram
Justin Bieber. Foto: Instagram

Sondre Justad

Stjerneskuddet Sondre Justad (26) har hatt stor suksess med musikken sin de siste to årene. På Instagram er det derimot hans lettkledde bilder som får mest oppmerksomhet fra fansen.

I sommer var Justad på turné, og når turnéfølget skulle lade batterienene mellom konsertene, var nakenbading en populær aktivitet. På Instagram delte han flere lettkledde bilder av seg selv og bandet. Til TV 2 fortalte Justad at han ser på nakenhet som en naturlig ting.

En dag skal det fjellet bli ditt, Sondre

Et bilde publisert av Sondre Justad (@sondrejustad)

Markus Bailey

Markus Bailey (24) hadde sin første livesending som TV 2-programleder i mars, da det var finalesendinger i Idol. Bailey kjente på nervene før livesendingene, og det markerte han ved å dele et humoristisk bilde på Instagram. På bildet hvor han sitter naken i dusjen med et ganske så desperat uttrykk i ansiktet og et Idol-programlederkort i hånden.

🎊Idag er det første live sending🎉

Et bilde publisert av Markus Bailey (@markusbailey)

Rosenborg-spiller Christian Gytkjær

Med 19 mål på 28 kamper ble Christian Gytkjær soleklar toppscorer i Tippeligaen 2016.

Dansken bidro til at Rosenborg igjen ble seriemester. Han feiret det edleste metallet med å legge ut et bilde på Instagram med pokalen foran sine edlere deler. Etter en stund ble bildet fjernet fra Gytkjær sin profil.

Christian Gytkjær. FAKSMILIE: Instagram.
Christian Gytkjær. FAKSMILIE: Instagram.